Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ελένη Φιλίνη: Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά!

Η συγκινητική εξομολόγηση!

18 Μαρτίου 2019 13:00
Ελένη Φιλίνη: Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Grande, η ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη μίλησε για όλους και για όλα αποκαλύπτοντας τον λόγο δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε παιδιά!

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τους λόγους που δεν παντρεύτηκε και δεν απέκτησε ποτέ δικό της παιδί.

Δεν θέλησες ποτέ να παντρευτείς, να δημιουργήσει τη δική σου οικογένεια;

Εμένα οι σχέσεις μου ήταν σαν γάμος. Το τυπικό μέρος ίσως να μου έλειψε και αυτό γιατί βαριέμαι τα διαδικαστικά, όχι τίποτα άλλο. Γενικά τα βαριέμαι τα διαδικαστικά. Δηλαδή τι;

Όταν έχεις έξι χρόνια σχέση, σαν γάμος δεν είναι; Από εκεί και πέρα ξέρεις τι γλύτωσα αν είχα παντρευτεί και χώριζα; Δικαστήρια, δικηγόρους, διαμάχες, πάρε αυτό εσύ, κρατάω αυτό εγώ. Πω πω Χριστέ μου αυτά μπορεί να με «διαλύσουν» εμένα.

Δεν προχώρησες σε έναν γάμο με την λογική πως αργότερα θα χωρίσεις;

Ναι. Ήξερα πως θα χωρίσω γι’ αυτό και δεν προχώρησε σε γάμο. Αυτό το ξέρεις. Πάντα το ξέρεις.

Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Αυτό που έχω να πω είναι όσοι χωρίζετε να μην τρώτε τις σάρκες σας και «βγάζετε» τα μάτια σας ειδικά αν έχετε παιδιά.

Ένας λόγος που δεν έκανα παιδιά είναι πως καταρχήν δεν θα ήθελα μετά να χωρίσω αλλά και αν συνέβαινε αυτό, που να ξέρω μετά εγώ αν ο άλλος δεν θα ήθελε μετά να με εκδικηθεί μέσα από το παιδί μας; Τόσα ακούμε καθημερινά.

Ο ένας σκότωσε την κόρη του, ο άλλος τον γιο του για να εκδικηθεί λέει την πρώην σύζυγο του. Η άλλη σκοτώνει τα παιδιά για να εκδικηθεί τον άνδρα της.

Όλα αυτά είναι παρανοϊκά πράγματα που λες πώς αυτά τα κάνουν κάποιοι που κατά τα άλλα είναι άνθρωποι. Που δεν ήταν έτσι όμως πριν ένα χρόνο, πριν δύο χρόνια.

Ενώ λατρεύεις τα παιδιά, γιατί επέλεξες να μην φέρεις στον κόσμο ένα δικό σου;

Μπορεί να σε φάω αν δω ότι πειράζεις παιδί, γέρο ή ζωάκι.

Είμαι πολύ ευαίσθητη απέναντι σε αυτά τα πλάσματα. Για να φέρεις όμως στον κόσμο ένα παιδί πρέπει να αφοσιωθείς εξ' ολοκλήρου στο παιδί αυτό, για να γίνει σωστοί άνθρωπος στην κοινωνία. Γενικά, όμως, δεν έχω αυτό το ένστικτο βρε παιδί μου.

Είναι κακό; Λεν αισθάνθηκα την ανάγκη ποτέ. Δηλαδή, τι σημαίνει πρέπει να παντρευτούμε, πρέπει να κάνουμε παιδί, πρέπει το ένα, πρέπει το άλλο. Γιατί ρε παιδιά πρέπει;

Ποιος το επιβάλει δηλαδή; Λεν θα με «κλείσει» εμένα η κοινωνία σε κουτάκια. Όχι, δεν θέλω να το κάνω. Δεν ενοχλώ κανέναν. Δικαίωμα μου είναι να μην θέλω.

Δεν έχω ούτε και τον εγωισμό με το ζόρι να έχω τη «συνέχεια» μου μέσα από ένα παιδί. Ποια συνέχεια μου; Σε ποιόν πλανήτη; Αυτόν που τον αφανίζουμε κάθε μέρα και καυχιόμαστε.

Πηγή: youweekly.gr

Μια ανάσα έφτασε από τον θάνατο η Ελένη Φιλίνη: Η σοκαριστική αποκάλυψη!

Η Ελένη Φιλίνη δεν μιλά συχνά. Σ’ αυτή της τη συνέντευξη όμως τα είπε όλα, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής της που δεν γνώριζε κανείς.

«Δυο φορές έχω φτάσει κοντά στο θάνατο. Με είχαν τελειωμένη. Την πρώτη φορά έζησα από την προσωπική μου θέληση. Δεν είχα συναίσθηση μάλλον του προβλήματος. Είμαι πεισματάρα. Πιστεύω πως όταν σου συμβαίνει κάτι, δεν πρέπει να αυτοκαταστραφείς, αλλά να το παλέψεις.

Η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να τη σεβόμαστε – όχι μόνο τη δική μας, αλλά και των συνανθρώπων μας. Κοιτάμε την πάρτη μας. Γι’ αυτό φτάσαμε σε αυτό το τέλμα. Αν ήμασταν ο ένας για τον άλλο, αγαπημένοι και ενωμένοι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα», είπε.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για την κατάθλιψη που πέρασε μετά από το θάνατο της αγαπημένης της μητέρας.

«Ενάμισι χρόνο έκλαιγα κάθε μέρα. Όσο καθόμουν στο σπίτι μου, μόνη μου δεν άντεχα. Προσπαθούσα να πηγαίνω σπίτι μόνο για ύπνο. Μου έλειπε ο άνθρωπος που με λάτρευε και τον λάτρευα», εξομολογήθηκε.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο πατέρας της ήταν το πρόσωπο που την έλειψε περισσότερο στην παιδική της ηλικία, αφού δεν τον έζησε καθόλου.

«Μου έλειψε ο πατέρας μου πολύ. Έπαθε μια οικονομική καταστροφή και αναγκάστηκε να φύγει για τον Παναμά. Τον στερήθηκα από τα εννέα μου χρόνια. Η έλλειψη του πατέρα ήταν πολύ σημαντική. Δεν τον έζησα όπως ήθελα. Αυτό δεν αλλάζει. Δεν ξεπερνιέται. Το 1986 πήγα και τον είδα στον Παναμά. Την τελευταία μου μέρα εκεί μου είπε ότι ήταν άρρωστος και μέσα σε ένα χρόνο πέθανε», είπε.

Όσο για το γάμο; Η ίδια λέει ότι έφτασε αρκετές φορές λίγο πριν από την εκκλησία.

«Τρεις φορές έφτασα ένα βήμα πριν από το γάμο. Έβλεπα το αύριο όμως. Μπορεί να μην ήμουν ή να μη μου πήγαινε», είπε.

Τέλος η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει δεχθεί και σεξουαλική παρενόχληση στα χρόνια της καριέρας της.

«Έχω δεχθεί τρεις φορές σεξουαλική παρενόχληση και έχασα τις αντίστοιχες δουλειές. Συνέβη, όπως συμβαίνει πάντα. Σου κολλάει ένας άνθρωπος… Αν πας μαζί του παίρνεις τη δουλειά, αν όχι, την χάνεις. Έτσι απλά», είπε.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share