Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Ευχάριστα νέα!

18 Μαρτίου 2019 10:50
Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι!

Τα πιο χαρμόσυνα νέα για τον Γιώργο Χρανιώτη και την σύντροφό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, αφού το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους είναι έτοιμοι να φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του ερωτά τους!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, άνθρωποι από τον στενό κύκλο του ζευγαριού αποκάλυψαν στην εφημερίδα πως η Γεωργία και ο Γιώργος θεωρούν ότι η δημιουργία της οικογένειας θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Ένα παιδί είναι στην λίστα με τις προτεραιότητές τους αυτή την στιγμή και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που συμβουλεύονται ζευγάρια που έχουν γίνει ήδη γονείς.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιώργο δηλώνουν βέβαιοι ότι θα γίνει πολύ καλός γονιός κάτι που ισχύει φυσικά και για την Γεωργία.

Πηγή: youweekly.gr

Γιώργος Χρανιώτης: Πιο ερωτευμένος από ποτέ! Τα τρυφερά ενσταντανέ με την σύντροφο του στα social media!

Ο Γιώργος Χρανιώτης έχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Γεωργία Αβασκαντήρα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ήταν ήδη με την όμορφη Γεωργία όταν μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor- ενώ οι δύο τους είναι αχώριστοι και πολλοί κάνουν λόγο ότι είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι!

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media- μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού και καλών της φίλων, γράφοντας στη λεζάντα: «In house portraits».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε περισσότερα lifestyle θέματα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share