Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φαίη Σκορδά: Βγήκε βόλτα με τον γιο της Δημήτρη!(video)

Αφιερωμένη στα παιδιά της!

17 Μαρτίου 2019 19:33
Φαίη Σκορδά: Βγήκε βόλτα με τον γιο της Δημήτρη!(video)

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Φαίη Σκορδά είναι μια γλυκιά και αφοσιωμένη μητέρα! Αφιερώνει πολύ χρόνο και ενέργεια στην εκπομπή της αλλά ποτέ δεν ξεχνάει τις ανάγκες των παιδιών της! Έτσι και εμείς θα τη δούμε να βολτάρει με τον γιο της Δημήτρη σήμερα!

Η Φαίη Σκορδά, μπορεί να είναι μια επαγγελματίας παρουσιάστρια με αυξημένο φόρτο εργασίας, ωστόσο, προτεραιότητα της είναι παιδιά της.

Έχει μεγάλη αδυναμία και στους δυο της γιους, Δημήτρη και Γιάννη.

Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στα παιδιά της και πραγματοποιούν μαζί πολλές βόλτες, ειδικά όταν έχει καλό καιρό, όπως σήμερα.

Ποιους πρόδωσε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά;

Η παρουσιάστρια του ANT1, εκμεταλλεύτηκε τον ζεστό καιρό και έκανε βόλτα με τον μικρό της γιο, Δημήτρη. Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο από την βόλτα τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly

Φαίη Σκορδά: Το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή και ο μεγάλος έρωτας!

Ο σύντροφος της και ο νέος έρωτας με τον Γιώργο Λιάγκα! Πόσο αργεί;

Τα τελευταία χρόνια η Φαίη Σκορδά είναι γεγονός ότι έχει κάνει άλματα στην καριέρα της και είναι πλέον μια από τις παρουσιάστριες πρώτης γραμμής!

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 σαρώνει σε τηλεθέαση και η ίδια είναι η μεγάλη βασίλισσα του καναλιού!

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που τα Μέσα την έχουν συγκρίνει με την Ελένη Μενεγάκη και έχουν τονίσει ότι η Φαίη είναι η νέα «Ελένη»! Εξάλλου, οι ομοιότητές τους είναι αρκετές: Νέες, ωραίες, επιτυχημένες, μαμάδες και... χωρισμένες! Και εδώ ακριβώς, από την άλλη, έγκεινται η μεγάλη διαφορά που έχει η Φαίη με την Ελένη!
Η Φαίη Σκορδά, δεν πούλησε ποτέ τα προσωπικά της, ούτε και το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα!

Επίσης η ίδια, δεν προχώρησε στα προσωπικά της και δεν έχει βγει ούτε μια φωτογραφία της με κάποιον σύντροφο ή με κάποιον άντρα που να της τον χρεώνουν σαν σχέση! Επιπλέον, η Φαίη Σκορδά δεν έδωσε σχεδόν καμία συνέντευξη σχετικά με τον γάμο ή το διαζύγιό της!

Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου έκανε μία εξαίρεση και αρκετά χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.
Οι δυο τους μίλησαν για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Αγαπάω πολύ τα παιδιά και μακάρι να είχα κάνει τρία, τέσσερα και πέντε παιδιά. Ούτε ποτέ φανταζόμουν ότι θα χώριζα» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ενώ σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο γάμο και να αποκτήσει τρίτο παιδί, εκείνη απάντησε: «Για μένα τώρα είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης. Και είναι τα πάντα! Σαν σκέψη, πάντως, δεν υπάρχει κάτι… Δεν λέω ότι δεν είμαι γυναίκα ή μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Απλώς είναι πάνω από όλα τα παιδιά. Πάνω και από τη δουλειά». Η Φαίη μάλιστα, με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει, αποκάλυψε και την μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε σχέση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share