Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

Λαζόπουλος - Κούγιας: «Σήκω μωρή πάνω να μετρηθούμε»! - Νέα αναμέτρηση!

Όλος ο διάλογος μεταξύ τους!

17 Μαρτίου 2019 17:19
Λαζόπουλος - Κούγιας: «Σήκω μωρή πάνω να μετρηθούμε»! - Νέα αναμέτρηση!

Νέα αναμέτρηση θα έχουμε με τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά τον καυγά τους!

Διαβάστε πως ξεκίνησε ο καυγάς των δύο αντρών!

Ο Αλέξης Κούγιας, σε μια συνέντευξη – ποτάμο που έδωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τους Δημήτρη Πώποτα/Άρια Καλύβα, βάζει τον Λάκη Λαζόπουλο και πάλι στο στόχαστρο και απασφαλίζει!

Λαζόπουλος Κούγιας

Αν σας καλούσε στην εκπομπή του θα πηγαίνατε;

Όχι τώρα. Θα έκανα μια συζήτηση μαζί τότε που είχε τηλεθεάσεις της τάξεως του 50%-60% και με δυσφημούσε ακραία. Τώρα τι να κάνω; Να του αναστήσω την εκπομπή του; Φαντάζεστε μια πρόσκληση δική μου στον Λαζόπουλο τι θα γινόταν; Βεβαίως, αν μου έδινε 500.000 ευρώ θα πήγαινα… Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δυο. Όπου ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν πολύ παραστατικός στην εκπομπή του και επιμένει ότι τον πιάσατε από τον λαιμό.
Έχω τονίσει ότι δεν χειροδίκησα εναντίον του και το τονίζω και πάλι.

Επικαλείται το υλικό των καμερών που δείχνει το σκηνικό…

Δεν χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα, ούτε τίποτα. Τον έπιασα από τα ρούχα από πίσω όπως καθόταν, αφού με είδε για να τον σηκώσω. Η σκηνή είναι αυτή. Για να φανεί και η διαφορά ύψους που έχουμε μεταξύ μας, γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους. Αυτό έγινε ακριβώς. Και του είπα το εξής: «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε!». Αυτό του είπα και να το γράψετε. «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε που τόσα χρόνια με δυσφημείς! Με παραμορφώνεις και με δυσφημείς». Δεν τον ακούμπησα καθόλου, δεν τον χτύπησα για έναν και μόνο λόγο: Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι. Και επειδή επικαλείται τις κάμερες, όποιος δει θα καταλάβει αν αυτά που λέει είναι αληθή. Γιατί είπε και διάφορα άλλα, ότι δεν σηκώθηκε πάνω.

Είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του γιατί θα γινόταν φασαρία.
Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω να σχολιάσω έναν άνθρωπο ο οποίος υποκρίθηκε τότε για να μην πάει στρατιώτης και καλό θα ήταν να φέρει και στην επιφάνεια τα χαρτιά γιατρών και ψυχιάτρων που έχει επικαλεστεί για να αποφύγει τον στρατό…

Πηγή: youweekly.gr

Ο Κούγιας θα βρεθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ για το επεισόδιο με τον Λαζόπουλο!

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια από το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ – Αιτία το επεισόδιο με τον Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό κέντρο την περασμένη Παρασκευή.

Άλλη μια φορά το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα ασχοληθεί με τον Αλέξη Κούγια.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Αναλυτής άσκησε αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Αλέξη Κούγια για το επεισόδιο με τον ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο σε νυκτερινό κέντρο παρουσία θαμώνων του κέντρου.

Ο Χαράλαμπος Αναλυτής θα χρεώσει την υπόθεση σε εισηγητή του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, ο οποίος θα καλέσει τον Αλέξη Κούγια σε εξηγήσεις. Μετά τις εξηγήσεις, εάν κριθεί ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο θα αποφανθεί για το εάν του επιβληθεί ή όχι πειθαρχική ποινή και σε καταφατική περίπτωση ποια ποινή θα επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στο νυκτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είχε πάει ο Λάκης Λαζόπουλος, μαζί με την Μαρινέλα και άλλους.

Μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα, ξαφνικά, ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος καθόταν δύο τραπέζια πίσω, επιτέθηκε τον ηθοποιό και τον σκαμπίλισε, λέγοντας του ότι «στο χρωστάω τρία χρόνια». Η παρέα του ηθοποιού, μέχρι να αντιληφθούν τι έγινε και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει το περιστατικό.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share