Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πασίγνωστος τραγουδιστής ραγίζει καρδιές! - «Δίνω τη μάχη μου...»

Είδηση σοκ! Από τι πάσχει;

17 Μαρτίου 2019 14:43
Πασίγνωστος τραγουδιστής ραγίζει καρδιές! - «Δίνω τη μάχη μου...»

O πασίγνωστος τραγουδιστής βιώνει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, καθώς δίνει την δική του μάχη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα υγείας του!

Ο ίδιος, δίνει την δική του μάχη με τις ψυχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, ο Τζάστιν Μπίμπερ, έχει απευθυνθεί και σε ειδικούς … στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγό του Χάιλι Μπαλντγουίν , καθώς τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

«Απλά ήθελα να σας κρατήσω ενήμερους, ελπίζω αυτό που περνάω να ηχεί σε εσάς παιδιά.

Δίνω την δική μου μάχη.

Έχω το αίσθημα της αποσύνδεσης και νιώθω περίεργα…

Δεν ανησυχώ γιατί πάντα αναπηδώ πίσω… απλώς ήθελα να σας ζητήσω να προσευχηθείτε για εμένα.

Ο Θεός είναι πιστός και οι προσευχές σας είναι πολύτιμες… Ευχαριστώ!

Είναι η πιο ανθρώπινη εποχή που έχω ζήσει ποτέ…» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση από το Instagram του Τζάστιν Μπίμπερ:

Πηγή: youweekly.gr

Είδηση σοκ: Απόπειρα αυτοκτονίας για την κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Οπως μεταδίδει τοΤΜΖ, ασθενοφόρο έσπευσε το πρωί στο σπίτι της και την μετέφερε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατάστασή της είναι σταθερή.

Λίγη ώρα μετά, η Paris Jackson διέψευσε το TMZ και ενημέρωσε τους φίλους της πως είναι «ΟΚ». «Ψέματα, ψέματα, ψέματα, ω Θεέ μου και περισσότερα ψέματα», απάντησε σε φαν στο Twitter.

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland πως ο Μάικλ Τζάκσον είναι παιδόφιλος.

Η κόρη του βασιλιά της ποπ δεν έχει σχολιάσει τις καταγγελίες που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρLeaving Neverland, όπου δύο άνδρες που καταγγέλλουν πως ο Τζάκσον τους είχε προσεγγίσει φιλικά προτού τους κακοποιήσει σεξουαλικά. Στο μόνο που αρκέστηκε ήταν να διαψεύσει δήθεν δηλώσεις της ότι ο πατέρας της είναι αθώος κι ότι όλο αυτό θα καταστρέψει την καριέρα της.

Η 20χρονη αρνήθηκε ότι έχει κάνει οποιαδήποτε επίσημη δήλωση σχετικά με τη στάση της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πιστεύει τις κατηγορίες κατά του πατέρα της.

Η ανιψιά του Mαικλ Τζάκσον μιλάει για τις κατηγορίες της παιδεραστίας: ''Όλα αυτά είναι γελοιότητες το κάνουν για τα λεφτά!''

Εν μέσω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις κατηγορίες για παιδεραστία του Μάικλ Τζάκσον, η ανιψιά του φαίνεται να τον στηρίζει και να λέει πως πρόκειται για ανοησίες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το κανάλι HBO παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, το πρώτο μέρος ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Leaving Netherland», προβάλλοντας τις συνεντεύξεις δύο παιδιών που όπως υποστηρίζουν έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Μάικλ Τζάκσον όταν ακόμη ήταν παιδιά.
Οι αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον σοκάρουν, καθώς τα αυτοπαρουσιαζόμενα ως θύματά του αποφάσισαν να εξομολογηθούν τι συνέβαινε με τον βασιλιά της ποπ πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Ένα από τα δύο θύματα είναι ο Γουέιντ Ρόμπσον, με τον οποίο έβγαινε για ένα χρονικό διάστημα η ανιψιά του Μάικλ Τζάκσον, Μπράντι Τζάκσον.

Μιλώντας στην εκπομπή «The Kyle and Jackie O Show», η Μπράντι δήλωσε: «Είναι ατυχές αλλά είναι αλήθεια. Όταν είδα το ντοκιμαντέρ, αηδίασα από αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Τα πράγματα που είπε (ο Γουέιντ) ήταν υπερβολικά και τόσο γελοία».

Η 37χρονη Μπράντι, που είναι κόρη της Τζάκι Τζάκσον, της μεγαλύτερης αδερφής της οικογένειαςΤζάκσον, πρόσθεσε: «Ο Γουέιντ δεν περιέγραφε τον θείο μου. Περιέγραφε ένα τελείως διαφορετικό άτομο, όχι τον θείο μου. Και γι’ αυτό είναι μια αφήγηση που έχει αλλάξει... τα τελευταία 15 χρόνια. Όλα όσα είχε πει για τον θείο μου είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτόν που παρουσίαζε στο ντοκιμαντέρ.

Όταν η ραδιοφωνική παραγωγός Τζάκι Χέντερσον την ρώτησε εάν ήταν δυνατόν ο Γουέιντ να κατέθετε πως ο βασιλιάς της ροκ ,Μάικλ Τζάκσον δεν τον κακοποιούσε διότι είχε λάβει τέτοιες εντολές, η Μπράντι επέμεινε πως δεν υπήρχε «άλλη πλευρά» του θείου της που να μην την ήξερε η ίδια.
«Μέρος του τι θέλω να πως είναι πως, με τον Γουέιντ να λέει ότι φοβόταν πως τόσο αυτός όσο και ο Μάικλ θα έμπαιναν στην φυλακή, (εάν αποκάλυπτε την κακοποίηση), ο Γουέιντ ήταν ένας ώριμος άνδρας όταν κατέθεσε για δεύτερη φορά» αναφέρει η ανιψιά του διάσημου τραγουδιστή.

Και συνέχισε: «Κι αν κάποιος που σε κακοποιούσε όταν ήσουν 14 ετών, και είχες την ευκαιρία να βγεις μπροστά και να τον βάλεις στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, ώστε να μην πειράξει ποτέ κανέναν άλλον, θα έπρεπε να το κάνεις. Θα μπορούσες».

«Μπορώ να καταλάβω πως όταν ήταν παιδί μπορεί να φοβόταν να κάνει κάτι τέτοιο, αυτό είναι λογικό. Αλλά ως ένας ώριμος άνδρας, δεν βγάζει νόημα» είοπε προσθέτοντας πως δεν έχει μιλήσει με τον Γουέιντ από τότε που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ.
Ο Γουέιντ Ρόμπσον, ένα από τα «θύματα» του Μάικλ Τζάκσον

Η Μπράντι εξήγησε πως «όλη αυτή η κατάσταση» με το ντοκιμαντέρ «Leaving Netherland» ήταν «σκληρό» για τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, συμεπριλαμβανομένης της 20χρονης κόρης του, Πάρις.

«Δεν θυμούνται αυτά τα πράγματα από το 2005 (την δίκη του Μάικλ Τζάκσον, με τον τραγουδιστή να κρίνεται αθώος για κακοποίηση του Γκάβιν Αρβίζο), δεν έπρεπε να το περάσουν με αυτό τον τρόπο» είπε.

Η Μπράντι κατέστησε επίσης σαφές, ότι δεν πιστεύει τον Γουέιντ – με τον οποίο ήταν ζευγάρι για μια δεκαετία και μάλιστα ήταν ο πρώτος της – και ισχυρίστηκε πως τόσο ο Γουέιντ όσο και ο Τζέιμς Σέιφτσακ, που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον για κακοποίησης, υποκινούνται «κατά 100%» από τα χρήματα.
Ο Μάικλ Τζάκσον με τον Γουέντι Ρόμπσον σε νεαρή ηλικία

«Είναι ατυχές αλλά είναι αλήθεια» είπε για τους ισχυρισμούς των Γουέιντ και Τζέιμς μετά από έναν μεγάλο διακανονισμό με την περιουσία του Τζάκσον.

Μάλιστα, η Μπράντι βγήκε να μιλήσει μετά τα λεγόμενα του ανιψιού του Μάικλ Τζάκσον, Ταζ, που ισχυρίστηκε πως ο Γουέιντ και η Μπράντι ήταν ζευγάρι την περίοδο της υποτιθέμενες σεξουαλικής κακοποίησης, πράγμα που αποδεικνύει πως ο Γουέιντ δεν θα μπορούσε να κακοποιείται από τον τραγουδιστή. Κατηγόρησε επίσης την παραγωγή του ντοκιμαντέρ λέγοντας πως διαστρέβλωσαν τα γεγονότα για να ταιριάζουν με την ιστορία τους.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share