Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς βλέπει το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα";

Έδωσε μία ξεχωριστή απάντηση...

15 Μαρτίου 2019 20:05
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Πώς βλέπει το

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πρωταγωνίστησε στη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", όμως τώρα το παρακολουθεί ως τηλεθεάτρια.

Πώς φαίνεται όμως η σειρά στην Ιωάννα «απ΄ έξω»;

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη περιοδικό "Τηλέραμα" λέγοντας για τη σειρά: «Τα προηγούμενα χρόνια, που έλειπα, είχε τύχει να δω κάποια επεισόδια όταν ερχόμουν στην Ελλάδα για τις γιορτές. Φέτος, που ήμουν εδώ, είδα αρκετές φορές. Ήταν πολύ συγκινητικό και παραμένει μια ωραία δουλειά. Είμαι υπέρ της μυθοπλασίας, όχι μόνο επειδή όταν αυτή ανθεί επωφελούμαι και εγώ λόγω δουλειάς, αλλά και επειδή ως τηλεθεατή με μάγευαν πάντα οι ωραίες ιστορίες. Οι σειρές είναι κάτι σαν σύγχρονη εκδοχή των παραμυθιών».

Mε ένα ξεχωριστό τρόπο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έδωσε τα χρόνια πολλά στον Πάνο Βλάχο.

Ο Πάνος Βλάχος έχει σήμερα (10/3) τα γενέθλιά του και πήρε τις πιο όμορφες ευχές από την σύντροφό του.

Η Ιωάννα ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία μαζί με τον Πάνο Βλάχο και έγραψε: «34 years strong», θέλοντας έτσι να ευχηθεί στον σύντροφό της που έγινε 34 ετών!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το επικό τρολάριστα στον Πάνο Βλάχο που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος πλέον δεν κρύβουν την σχέση τους.

Είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι!

Λάτρης των social media και οι δυο, συνεχώς αναρτούν απλές καθημερινές τους στιγμές. Σε μια από αυτές, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τρόλαρε τον Πάνο Βλάχο και εμείς "λιώσαμε" στα γέλια.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός σύγκρινε τον σύντροφο της με κινούμενο σχέδιο με αφορμή τις χαμηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε την φωτογραφία του λέγοντας να βρουν τις διαφορές οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr, εδώ!

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share