Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δεν πάει το μυαλό σας: Μπορείτε να μαντέψετε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας!

Θα πάθετε πλάκα!

15 Μαρτίου 2019 11:56
Δεν πάει το μυαλό σας: Μπορείτε να μαντέψετε ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός αλλά σίγουρα δεν την γνωρίσατε!

Μάλιστα, η ίδια είναι πρωταγωνίστρια της σειράς “Γυναίκα χωρίς Όνομα”!

Ο λόγος για την Ταμίλα Κουλίεβα, που το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς Όνομα» και παίζει στο θέατρο στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη.

Ως λάτρης των social media, δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της μέσα από των προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: “Throwback Time”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή: youweekly.gr

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Κωστής και η Λίλιαν βγαίνουν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι! - Τι θα δούμε σήμερα;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24!

Ο Κωστής και η Λίλιαν βγαίνουν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι και μιλούν για τα παιδιά τους, χωρίς να ξέρουν πόσα περισσότερα τους δένουν απ’ αυτά που γνωρίζουν.

Η Μάρθα είναι κοντά σε μια αποκάλυψη που αποφεύγει ακόμα και να πιστέψει. Η Κάτια προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική σχέση με τον Αντρέα και διεκδικεί τη ζωή της όπως την ονειρεύεται, συναντά, όμως, την αντίδραση της Έλλης.

Η σύγκρουση μεταξύ τους αναπόφευκτη, την ίδια στιγμή που ο Δημήτρης ξεκινά το σχέδιό του να προσεγγίσει τη Σοφία, ποντάροντας στη ματαιοδοξία της Ρίας.

Η Μαρίνα προχωρά στο παράτολμο σχέδιο της αποπλάνησης του ανθρώπου που μεσολάβησε για την υιοθεσία, προκειμένου να βρει το παιδί της.

Για περισσότερες gossip ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share