Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αλέξης Γεωργούλης - Βίκυ Σταυροπούλου: Το "καυτό" φιλί στο στόμα που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Μείναμε παγωτό!

15 Μαρτίου 2019 10:38
Αλέξης Γεωργούλης - Βίκυ Σταυροπούλου: Το

Τον Αλέξη Γεωργούλη και την Βίκυ Σταυροπούλου τους αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στην σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Είχαμε ταυτιστεί με πολλές σκηνές του τηλεοπτικού ζευγαριού.

Ακόμη και μετά το τέλος της σειράς, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου διατηρούν μια δυνατή φιλία. Παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται και περνούν όμορφες στιγμές.

Εχθές, συναντήθηκαν για φαγητό και ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απίστευτο βίντεο!

Συγκεκριμένα το.. φιλί τους στο στόμα, που "έριξε" το Instagram! Βέβαια, να διευκρινίσουμε πως ήταν φιλικό και όχι ερωτικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το youweekly.gr

Αλέξης Γεωργούλης: Πόσο χρονών είναι ο ηθοποιός; Δεν φαντάζεστε!

Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά "Είσαι το ταίρι μου", ο Αλέξης Γεωργούλης, σίγουρα απέκτησε πολλές θαυμάστριες, ενώ μέχρι και σήμερα αυτός ο ρόλος του "Σωτήρη" συζητιέται.

Ο ηθοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι το ίδιο γοητευτικός με τότε! Φέτος τον.... απολαμβάνουμε μέσα από το show μεταμφίεσης το "Your Face Sounds Familiar".

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποια είναι η ηλικία του αγαπημένου Αλέξη Γεωργούλη; Εμείς στο Athensmagazine.gr σας έχουμε την απάντηση η οποία και θα σας αφήσει άφωνους!

Ο ηθοποιός, γεννήθηκε στη Λάρισα, στις 6 Οκτωβρίου 1974, που σημαίνει πώς είναι 44 ετών.

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Γεωργούλη.

Ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης πρακτορείου Προ-Πο ενώ η μητέρα του ήταν νηπιαγωγός. Ως μικρό παιδί τον χαρακτήριζαν η ζωηράδα και η υπερκινητικότητα.

Ο ίδιος θυμάται: "Δυο φορές με έδιωξαν από το νηπιαγωγείο".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share