Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

Τι συμβαίνει με την JLo και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ; Του μαύρισε το μάτι μετά την πρόταση γάμου;

Ήδη τα πρώτα σύννεφα σκίασαν την ευτυχία της!

15 Μαρτίου 2019 08:51
 Τι συμβαίνει με την JLo και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ; Του μαύρισε το μάτι μετά την πρόταση γάμου;

Την ώρα που της έκανε ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία στις Μπαχάμες, πρώην συμπαίκτης του τον κατηγορούσε ότι παράλληλα με την Τζένιφερ Λόπεζ διατηρούσε σχέση με την πρώην σύζυγό του. Ο λόγος για τον παίκτη του μπέιζμπολ και αρραβωνιαστικό πλέον της Λατίνας σουπερστάρ Αλεξ Ροντρίγκεζ.

undefined

Και ενώ η Λόπεζ ζούσε το όνειρό της στο πλευρό του αγαπημένου της, ήδη τα πρώτα σύννεφα σκίασαν την ευτυχία της. Το ζευγάρι επέστρεψε αρραβωνιασμένο στην καθημερινότητά του, αλλά ο φωτογραφικός φακός το συνέλαβε μουτρωμένο. Επιπλέον, ο Ροντρίγκεζ έφερε ένα μελανιασμένο μάτι. Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι έτσι απάντησε η JLo στις φήμες περί απιστίας του αγαπημένου της.

undefined

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η πέτρα του σκανδάλου, Τζέσικα Κανσέκο, πρώην σύζυγος του Χοσέ Κανσέκο, συμπαίκτη του Α-Ροντ, απάντησε στις φήμες και τις διέψευσε λέγοντας ότι γνωρίζει τον διάσημο παίκτη του μπέιζμπολ καθώς τους συνδέει οικογενειακή φιλία, αλλά δεν υπάρχει καμία αλήθεια στις φήμες για ερωτική σχέση μεταξύ τους.

undefined
Τόνισε μάλιστα ότι δεν είχε ενημερωθεί για το σκάνδαλο αυτό και πως μόλις μπήκε στα social media σάστισε με όλα όσα της καταλόγιζαν. Η ίδια έσπευσε να καθησυχάσει την Τζένιφερ Λόπεζ και να στηρίξει τον Αλεξ Ροντρίγκεζ κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της για την αναστάτωση που προκάλεσε στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

undefined

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share