Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανδρέας Γεωργίου: Ξεκαθαρίζει όλη την αλήθεια για τα επόμενα σχέδια του!

Βάζει τέλος στα... σενάρια!

14 Μαρτίου 2019 18:52
Ανδρέας Γεωργίου: Ξεκαθαρίζει όλη την αλήθεια για τα επόμενα σχέδια του!

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά, αναρτά διάφορες εικόνες από τη δουλειά και την προσωπική του ζωή. Με τη τελευταία δημοσίευση που έκανε μέσω InstaStories, θέλησε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια για τα όσα γράφονται σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Αναφέρθηκε στη σειρά «Αστέρια στην άμμο» και τόνισε πως δεν έχει καμία καλλιτεχνική ανάμειξη, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι καινούριο που θα έχει και τον ρόλο του σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν… Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε. Το σήριαλ Αστέρια στην Άμμο είναι ένα σήριαλ που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής που έχω μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανάμειξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θόδωρος Νικολαΐδης και το σενάριο η κυρία Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθετικά ετοιμάζω κάτι άλλο σε σενάριο της κυρίας Βάνας Δημητρίου, που θα έχετε νέα σύντομα. Το καστ είναι προς μελέτη αυτές, γι’ αυτό και γίνονται τα κάστινγκ που ανακοινώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη στήριξή σας».

Ακόμη δυο πρωταγωνιστές του Τατουάζ «έκλεισαν» στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Ακόμη δύο πρωταγωνιστές του Τατουάζ "έκλεισαν" με τον Ανδρέα Γεωργίου και θα συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Μετά την Δανάη Παππά, τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Στέφανο Μιχαήλ, δυο αγαπημένα πρόσωπα δέχτηκαν πρόταση και ο σεναριογράφος - ηθοποιός πήρε θετική απάντηση.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη φωλιά των ΚουΚου»:

«Τα επόμενα δύο πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση από τον Γεωργίου, με μεγάλη καριέρα και τεράστιους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι η… Μυρτώ Αλικάκη και ο… Απόστολος Γκλέτσος!

Μάλιστα, ο Απόστολος ήταν από τους πρώτους που βολιδοσκόπησε ο Ανδρέας και του είπε να αποφασίσει αν θέλει για τον καθημερινό ή το εβδομαδιαίο σίριαλ…

Τέσσερα κανάλια διεκδικούν τον Ανδρέα και όπως φαίνεται πιο κοντά είναι ο ΣΚΑΙ και ο ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share