Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Δήμητρα Αλεξανδράκη : Η τόπλες πόζα της!

Θυμήθηκε τον παλιό καλό εαυτό της!

14 Μαρτίου 2019 16:51
Δήμητρα Αλεξανδράκη : Η τόπλες πόζα της!

Δήμητρα Αλεξανδράκη την πρωτογνωρίσαμε στο πρώτο «Νext Top Model» και φέτος την είδαμε να προσπαθεί να... επιβιώσει στο Nomads του ANT1, από το οποίο τελικά αποχώρησε οικειοθελώς, προκειμένου να επιστρέψει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Δημήτρη Μηλιώνη.

Δήμητρας Αλεξανδράκη :Η τόπλες πόζα της!

Οι φήμες που ήθελαν, τότε, το ζευγάρι να περνάει κρίση στη σχέση του έσβησαν άμεσα και η σέξι Δήμητρα με τον σύντροφό της είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις κοινές βραδινές εξόδους τους αλλά και από τις δηλώσεις που κάνει για τον αγαπημένο της, η Δήμητρα, στις συνεντεύξεις της. Το μοντέλο, σήμερα, ανέβασε στο instagram φωτογραφία από μια άκρως σέξι φωτογράφισή της σε έγχρωμη αλλά και σε ασπρόμαυρη εκδοχή προκαλώντας για ακόμη μία φορά τον θαυμασμό του κοινού που την ακολουθεί.

Δήμητρας Αλεξανδράκη :Η τόπλες πόζα της!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπάει για τον Δημήτρη Μηλιώνη και την... απιστία! - «Ήταν κατασκευασμένο και...»

Στην κοπή πίτας του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Το όμορφο μοντέλο και πρώην παίκτρια του Nomads, ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα είχαν ακουστεί για την απιστία του συντρόφου της όσο ήταν στο παιχνίδι και δεν δίστασε να τοποθετηθεί μια και καλή!


«Είμαστε μαζί και μάλιστα είμαστε πολύ καλά με τον Δημήτρη! Όλο αυτό που ακούστηκε ήταν κατασκευασμένο από κάποιος με σκοπό την προβολή τους! Ήθελαν να κερδίσουν απλά δημοσιότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share