Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ραγίζει καρδιές: «Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής και η αδερφή μου ζει στο ψυχιατρείο»

Κατάθεση ψυχής!

14 Μαρτίου 2019 10:59
Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ραγίζει καρδιές: «Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής και η αδερφή μου ζει στο ψυχιατρείο»

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show του Ant1 και προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον με όσα εξομολογήθηκε

Μάλιστα ο ίδιος, μίλησε για τον πατέρα του, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία αλλά και για την μητέρα του που είχε ψυχολογικά προβλήματα!

Ο Κώστας Φαλελάκης, τόνισε πως ένας από τους σημαντικότερους ίσως λόγους είναι πως τον αγαπά λόγω της στάσης που είχε προς την μητέρα του.

«Η μητέρα μου ήταν ψυχασθενής. Μεγαλώσαμε λίγο ζόρικα… Μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία. Ο πατέρας μου ποτέ δεν σκέφτηκε να την κλείσει μόνιμα σε ψυχιατρείο.

undefined

Τη φρόντιζε και όταν πέθανε δεν είχε νόημα η ζωή του. Στα 40 της είχαμε την κηδεία του», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Κώστας Φαλελάκης εξήγησε για τη μητέρα του: «Υποτροπίασε λίγο μετά που γεννήθηκα εγώ. Είμαι το δεύτερο παιδί.

Έχω έναν αδερφό μεγαλύτερο και μία αδερφή 9 χρόνια μικρότερη… που ακολούθησε την παράδοση της οικογένειας και ζει στο ψυχιατρείο.

Μεγάλωσα με αυτό τον φόβο. “Γιατί όχι σ’ εμένα”. Για αυτό ανέπτυξα έναν μηχανισμό εκλογίκευσης σπαστικό. Μερικές φορές μου έλεγε ο Μηνας: “Αμάν με αυτή την τετράγωνη λογική σου. Δεν συζητιούνται όλα!”.

Στην αμείλικτη κοινωνία του χωριού είσαι το “παιδί της τρελής”».

Κώστας Φαλελάκης

Πηγή: youweekly.gr

Αποκάλυψη "βόμβα" από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! - «Για γυμνή φωτογράφιση μου πρότειναν 15 εκατομμύρια»

Την έσκασε την "βόμβα" της η ηθοποιός σε συνέντευξη της και μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη που έκανε ότι παλιότερα της είχαν προτείνει να κάνει γuμνή φωτογράφιση για 15 εκατομμύρια!

Μπορεί το ποσό να ήταν με πολλά ψηφία για εκείνη την εποχή, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε

Ο λόγος για την Τζένη Μπότση, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος.

Είχα διαβάσει σε συνέντευξη σας σας είχε προταθεί και γυμνή φω­τογράφιση για 15 εκατομμύρια δραχ­μές. Μεγάλο ποσό για εκείνη την επο­χή και μάλιστα τότε που οι περισσότε­ρες πρωταγωνίστριες έκαναν τολμη­ρές φωτογραφήσεις. Γιατί δεν το κά­νατε;

Γιατί ήταν λίγα τα χρήματα (γέλια). Πλάκα κάνω. Εχει να κάνει και αυτό με τη διαχείρι­ση που ανέφερα νωρίτερα. Δεν μπορούσα να το κάνω.

Ήσασταν από τις πρώτες Ελληνίδες που μιλήσατε ανοιχτά γη τη σεξουαλική παρε­νόχληση που δεχθήκατε, σε μη περίοδο μάλι­στα που το θέμα δεν είχε «σηκωθεί» τό­σο στην επικαιρότη­τα .Πώς αποφασίσα­τε να το κάνετε;

Ουσιαστικά δεν έχω μι­λήσει και δεν θέλω να επανέρχομαι στο θέ­μα Γιατί μετά θα λέ­νε «γιατί δεν βγαίνεις και δεν λες ποιος εί­ναι;». Ξέρουν ποιος είναι. Ολοι ξέρουν ποιος είναι.

Συνάδελφοί σας σάς έχουν εξομολογηθεί παρόμοια περι­στατικά και, αν ναι, τι τις συμ­βουλεύετε;

Βεβαίως και μου έχουν αναφέρει. Ολο αυτό είναι ένα πολύ λεπτό ζή­τημα Και εμένα που μίλησα βγή­καν κάποιοι και με κατηγόρησαν.

Οταν έναν άνθρωπο που έχει υπο­στεί κάτι τέτοιο τον κατηγορείς με οποιονδήποτε τρόπο, είναι λάθος. Δεν εί­ναι εύκολο... Δεν έχει γίνει στο συγκε­κριμένο θέμα μια πρώτη εξομολόγηση. Να ανοίξει ένας ασκός που δεν ξέρω πού θα σταματήσει...

Τζένη Μπότση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share