Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάολα: Αυτά τα χρήματα έδωσε στο προσωπικό μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της χορεύτριας!

Καταξοδεύτηκε η τραγουδίστρια!

14 Μαρτίου 2019 08:33
Πάολα: Αυτά τα χρήματα έδωσε στο προσωπικό μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της χορεύτριας!

Σα βόμβα ήρθε και έσκασε η αποχώρηση της Πάολας από το το σχήμα της με τον Νότη Σφακιανάκη. Η τραγουδίστρια, στις 09 Μαρτίου, αποχώρησε έξαλλη από το νυχτερινό κέντρο αναφέροντας: "Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη"!

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Έλα Χαμογέλα" η Πάολα αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση, μετά από άγριο τσακωμό που έγινε στο καμαρίνι μεταξύ των δύο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,η Πάολα είχε μαζέψει στο καμαρίνι της φίλους και γνωστούς για ένα μίνι παρτάκι και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος κοιμάται -όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ - στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου και όχι σπίτι του, ενοχλήθηκε από τις φωνές και τα τραγούδια και πήγε στο καμαρίνι της Πάολα για να ζητήσει εξηγήσεις!

Τότε έγινε και ο μεγάλος καυγάς με τον τραγουδιστή να απαιτεί να διακόψουν το πάρτι και την τραγουδίστρια να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της! Μάλιστα, αναφέρεται πως οι ατάκες που ακούστηκαν πάνω στον καυγά δεν μπορούν να δημοσιευθούν κάπως γιατί τα λόγια ήταν πολύ.. βαριά!

Ας πάμε λοιπόν, στη συνέχεια! Η τραγουδίστρια συγκίνησε τους πάντες όταν έστειλε δικό της άνθρωπο στο νυχτερινό κέντρο και πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των 120 περίπου εργαζομένων της επιχείρησης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όσο δηλαδή είχαν συμφωνήσει για να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της, πριν την απόφασή της να αποχωρήσει.

Την Τετάρτη λοιπόν, μία από τις χορεύτριες του Νότη Σφακιανάκη, βγήκε και είπε μέσω του Facebook της, πώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει γράφοντας συγκεκριμένα: "Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο. Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι "δημοσιογράφοι" και τα πιστεύετε, να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο Gazi live τελευταία στιγμή. Και φυσικά ούτε για τις επόμενες ημέρες."

Όταν η χορεύτρια ρωτήθηκε από διαδικτυακό φίλο σχετικά με το συμβάν είπε πως έχουν γραφτεί ανακρίβειες "Υπέροχη, μοναδική, θεά, αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα. Βγείτε να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα όλοι"

Ωστόσο, φυσικά και η Πάολα πλήρωσε το προσωπικό! Οι νέες πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ποσά, όπως φέρνει σήμερα στο φως ο Χάρης Λεμπιδάκης στο site του Newspistol οποίος έχει συνεργαστεί πολύ στενά με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Τα χρήματα που δόθηκαν στο προσωπικό του Γκάζι Live είναι 5000 ευρώ και στάλθηκαν χθες το μεσημέρι από στενό συνεργάτη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τα 3000 ευρώ πήγαν σε σερβιτόρους και βοηθούς, τα 1000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα στα παιδιά της κουζίνας (λάντζα - μάγειρες).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share