Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πάολα: Δεν άφησε το προσωπικό απλήρωτο! Το τετραψήφιο ποσό που έδωσε!

Έφυγε με το καφάλι ψηλά!

13 Μαρτίου 2019 14:44
Πάολα: Δεν άφησε το προσωπικό απλήρωτο! Το τετραψήφιο ποσό που έδωσε!

Η Παόλα αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, ρίχνοντας βόμβα στην νυχτερινή Αθήνα!

Ωστόσο η γνωστή τραγουδίστρια πλήρωσε το προσωπικό μετά την αποχώρησή της.
Μπορεί γύρω από το συγκεκριμένο θέμα να ακούστηκαν πολλά, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση της χορεύτριας του Νότη Σφακιανάκη, Κατερίνας Βασιλείου, η οποία έγραψε στα social media πως το Σάββατο δεν πληρώθηκε κανείς και όλα είναι ψέματα!

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και το newspistol αυτό δεν ισχύσει, καθώς η Πάολα έδωσε 5.000 ευρώ για το προσωπικό!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα χρήματα που δόθηκαν στο προσωπικό του Γκάζι Live είναι 5000 ευρώ και στάλθηκαν χθες το μεσημέρι από στενό συνεργάτη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τα 3000 ευρώ πήγαν σε σερβιτόρους και βοηθούς , τα 1000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα στα παιδιά της κουζίνας ( λάντζα – μάγειρες).

Καυγάς Πάολα - Σφακιανάκη: Όλη η αλήθεια για τον άγριο καυγά!


Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον άγριο καυγά της Πάολα και τουΝότη Σφακιανάκη!

Στην εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη στο STAR, Κου - Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιώργου Παπαδόπουλου αλλά και το περιστατικό που σήμανε την αρχή του καυγά με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικές ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τις δικές του ηλεκτρονικές ντραμς. Πέρασε της Πάολα και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε. Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολα και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share