Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Νίκος Βέρτης: Στο δικαστήριο ο αγαπημένος τραγουδιστής!

Η οπλοκατοχή και η ληστεία!

13 Μαρτίου 2019 11:10
Νίκος Βέρτης: Στο δικαστήριο ο αγαπημένος τραγουδιστής!

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής έχει μπλεξίματα και βρίσκεται στο δικαστήριο για να λογοδοτήσει ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας!

Δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Βέρτης καθώς έχει δικαστικά μπλεξίματα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε δικαστικούς μπελάδες καθώς βρέθηκε στην κατοχή του όπλο, το οποίο κατέληξε σε άγνωστα και ενδεχομένως επικίνδυνα χέρια!

Νίκος Βέρτης δικαστήριο

Ο γνωστός τραγουδιστής θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας προκειμένου να λογοδοτήσει για την φύλαξη του όπλου που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές τζιπ το οποίο εκλάπη πριν από δύο χρόνια!

Ο Νίκος Βέρτης δήλωσε αμέσως την κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όμως εκτός από την απώλεια του αυτοκινήτου βρέθηκε αντιμέτωπος με ακόμη έναν πονοκέφαλο! Στο τζιπ βρισκόταν και ένα όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο τραγουδιστής κατείχε νομίμως!

Πηγή: youweekly.gr

Μπελάδες για τον Νίκο Βέρτη! Όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης που κρατάει χρόνια!

Δίχως τέλος μαίνεται η αντιπαλότητα μεταξύ του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη και των ιδιοκτητών του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» εκεί που κάθε καλοκαίρι εμφανίζεται ο καλλιτέχνης για να διασκεδάσει τους Θεσσαλονικείς φαν του.

Το κέντρο διασκέδασης ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων του τραγουδιστή που απειλήθηκε με οριστικό λουκέτο το περασμένο καλοκαίρι μια ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του, ύστερα από καταγγελίες για παράνομη καταπάτηση έκτασης που την χρησιμοποιούσαν οι υπεύθυνοι για πάρκινγκ.

Στις 8 Νοεμβρίου του 2018 συνεδρίασε στη Θέρμη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου και αποφασίστηκε να μπει λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο, το οποίο φυσικά αυτό τον καιρό είναι εκτός λειτουργίας. Η απόφαση αυτή στηρίχτηκε στις καταγγελίες για καταπάτηση διπλανής έκτασης που λειτούργησε ως χώρος στάθμευσης χωρίς όμως να έχει προηγουμένως λάβει τις απαραίτητες άδειες.

Παρόλο που ο δικηγόρος της εταιρείας συμφερόντων του Νίκου Βέρτη, ζήτησε προθεσμία 30 ημερών ώστε να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες, ώστε το νυχτερινό κέντρο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά με το νέο έτος εν τούτοις ο Πρόεδρος της Επιτροπής πρότεινε την απόρριψη της αίτησης καθώς δεν προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Η είδηση πως το εν λόγω μαγαζί αντιμετωπίζει σωρεία προβλημάτων, απειλώντας το με λουκέτο, δεν είναι κάτι που ακούγεται για πρώτη φορά αφού και πέρυσι βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το «σφράγισμα» επειδή μέχρι το παρα πέντε δεν είχε πληρωθεί η δόση από το πρόστιμο που είχε επιβληθεί για πολεοδομικές παραβάσεις.

Η ιστορία με το νυχτερινό κέντρο και το οικόπεδο στο οποίο είναι χτισμένο ξεκινά από το 1998 όταν ο πρώτος ιδιοκτήτης το εκμίσθωσε σε μονοπρόσωπη εταιρεία, με πρόεδρο γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος έχει αναγείρει και λειτουργεί σ΄ αυτό δύο μεγάλα κέντρα διασκέδασης, εμβαδού 2.100 τ.μ. και 1.473 τ.μ. αντίστοιχα. Ο ιδιοκτήτης ο οποίος εγκατέλειψε τα εγκόσμια για να μονάσει, αρχικά στο Άγιο Όρος και στη συνέχεια στα Ιεροσόλυμα, είχε την επικαρπία ενώ τα έσοδα από το μίσθωμα διαχειρίζονταν η πρώην σύζυγός του και τα παιδιά του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share