Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταγγελία "βόμβα" για την Πάολα - «Είναι ψέμματα ότι μας πλήρωσε»!

Χορεύτρια μπήκε στον πόλεμο Πάολα - Σφακιανάκη!

13 Μαρτίου 2019 10:24
Καταγγελία

Δεν έχει τέλος ο σάλος μετά την επεισοδιακή διάλυση της συνεργασίας του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα και τον άγριο καβγά!

Η τραγουδίστρια, συγκίνησε τους πάντες όταν έστειλε δικό της άνθρωπο στο νυχτερινό κέντρο και πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των 120 περίπου εργαζομένων της επιχείρησης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όσο δηλαδή είχαν συμφωνήσει για να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της.

Μετά την είδηση αυτή, στενή συνεργάτιδα του τραγουδιστή, διέψευσε την κίνηση αυτή της Πάολα, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, όπως έγραψε η εφημερίδα Espresso.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο. Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι "δημοσιογράφοι" και τα πιστεύετε, να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο Gazi live τελευταία στιγμή. Και φυσικά ούτε για τις επόμενες ημέρες», έγραψε η Κατερίνα Βασιλείου.

Η χορεύτρια, ήταν στην ομάδα του Νότη Σφακιανάκη, οπότε η Πάολα, δεν είχε κανέναν λόγο να πληρώσει τους συνεργάτες του συναδέλφου της, όπως σχολίασαν διαδικτυακοί φίλοι και θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Όταν η χορεύτρια ρωτήθηκε από διαδικτυακό φίλο σχετικά με το συμβάν είπε πως έχουν γραφτεί ανακρίβειες «Υπέροχη, μοναδική, θεά, αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα. Βγείτε να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα όλοι».

Μεγαλείο ψυχής από την Πάολα! Η κίνηση που ράγισε καρδιές μετά τον τσακωμό από τον Σφακιανάκη!

Χαμός έγινε τις προηγούμενες ημέρες με την αποχώρηση της Πάολας από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη.

Η Πάολα γνωστοποίησε την απόφασή της να φύγει από το σχήμα λόγω κακής συμπεριφοράς του Νότη,με ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του... Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!», ανέφερε η ανακοίνωση της τραγουδίστριας.

Η Πάολα, ωστόσο, συγκίνησε τους πάντες όταν μετά την απόφασή της, έστειλε δικό της άνθρωπο στο νυχτερινό κέντρο και πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των 120 περίπου εργαζομένων της επιχείρησης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όσο δηλαδή είχαν συμφωνήσει για να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της, πριν την απόφασή της να αποχωρήσει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share