Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μιλάει για το κόψιμο του Survivor Πανόρανα και πετάει τα καρφιά της!

Πώς το πήρε;

12 Μαρτίου 2019 20:05
Μπάγια Αντωνοπούλου: Μιλάει για το κόψιμο του Survivor Πανόρανα και πετάει τα καρφιά της!

Η εκπομπή «Survivor Πανόραμα» της Μπάγια Αντωνοπούλου κόπηκε από τον ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN η Μπάγια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον της και τις σχέσεις της με τον σταθμό του Φαλήρου.

«Είμαι καλά! Εντάξει, συμβαίνουν αυτά σε αρκετές εκπομπές. Είναι απόφαση του σταθμού και πάμε παρακάτω. Είναι μια δύσκολη χρονιά για το Survivor, πάντα ο κόσμος αποφασίζει για όλους μας, για όλες τις εκπομπές. Δόξα τω θεώ αυτό που καταφέραμε είναι να είναι ευχαριστημένος ο σταθμός και να υπάρχει αυτή η υποστήριξη, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Οπότε, πάμε παρακάτω. Παραμένω στον ΣΚΑΙ, αλλά ακόμα δεν έχουμε να πούμε κάτι. Πιστεύω ότι ο σταθμός αποφάσισε πάρα πολύ σωστά να κοπεί η εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή…», είπε μεταξύ άλλων η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αυτός ήταν ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας! Χώρισαν εξαιτίας του Παπαδάκη!

Χαμός - γι' ακόμη μια φορά - με Μπάγια Αντωνοπούλου και Γιώργο Παπαδάκη!

Κι επειδή εμείς, τρέξαμε, λιώσαμε σόλες παπουτσιών, ρωτήσαμε και μάθαμε, έχουμε όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's Blog.

Όπως χαρακτηριστικά ξεκινά το σχετικό άρθρο "Ακούω και διαβάζω διάφορα για την κόντρα του Γιώργου Παπαδάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου. Αν μπορεί βεβαίως να υπάρξει τέτοια κόντρα , μόνο που κάποιοι το γράφουν μου προκαλούνε γέλιο.

Ακούω διάφορα αριστερά δεξιά... Τι έκανε ο Παπαδάκης, πώς αντέδρασε η Αντωνοπούλου και πάει λέγοντας.
Αποφάσισα να κάνω δύο τηλέφωνα για να βγάλω την αλήθεια από αυτή την ιστορία που ειλικρινά μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργη. Την Μπάγια Αντωνοπούλου την ξέρουμε ελάχιστα εδώ στο Youweekly.gr.

Έχουμε κάνει μια δυο συνεντεύξεις και όσοι συνεργάστηκαν μαζί της μόνο καλά λόγια λένε για την νεαρή δημοσιογράφο.

Το Γιώργο Παπαδάκη όμως τον ξέρουμε πολύ καλά και από την καλή κι απ’ την ανάποδη καθώς είναι ένας δεινόσαυρος της δημοσιογραφίας και λίγο έως πολλοί φίλοι και γνωστοί έχουμε συνεργαστεί μαζί του.

Άρα όπως καταλαβαίνετε λόγω της θέσεως μας δεν είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε την αλήθεια για αυτή την ιστορία. Μία αλήθεια που δε γράφετε για πολλούς και διάφορους λόγους."

Και κάπου εδώ το κλείνω και σας παραπέμπω αν θέλετε, να μπείτε να το δείτε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share