Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Η κρυφή της σχέση με πασίγνωστο Έλληνα!

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!

12 Μαρτίου 2019 16:50
Ρούλα Κορομηλά: Η κρυφή της σχέση με πασίγνωστο Έλληνα!

Εσείς το ξέρατε;;;

Η Ρούλα Κορομηλά, υπήρξε παντρεμένη με τον Πάνο Μιχαλόπουλο, τον γνωστό ηθοποιό με τον οποίο γνωρίστηκε το 1981, παντρεύτηκε το 1988 και πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα.

Το 2000 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό,με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους εφτά χρόνια αργότερα.Γνωστή είναι η σχέση της με τον Ιταλό τηλεσκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, η οποία διήρκησε έξι χρόνια.

Ωστόσο, εμείς δεν μιλάμε για αυτές τις σχέσεις αλλά για την σχέση της με τον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή,Στέλιο Ρόκκο, η οποία ήταν σύντομη.

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε την παρουσιάστρια να θηλάζει νεογέννητο!

Πάντα μιλάει με αγάπη για τα παιδιά και τα χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Νάσο Γαλακτερό είχε ιδιαίτερα ζεστές σχέσεις με τον γιο του.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν απέκτησε ποτέ βιολογικά παιδιά, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ στις συνεντεύξεις της ότι θα ήθελε πολύ να είναι μητέρα. Όλα τα χρόνια της καριέρας προσπαθεί να βοηθάει με τον τρόπο της όσα παιδιά μπορεί.

Με πολύ χιούμορ είχε ποστάρει μία σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου με μοντάζ έχει τοποθετήσει το κεφάλι της (από παλιότερη φωτογραφία και όχι πρόσφατη) στο κεφάλι της γυναίκα του πίνακα του Γάλλου ζωγράφου Ρενουάρ, με τίτλο Μητρότητα (Motherhood).

Ο πίνακας που φιλοτεχνήθηκε το 1886, έγινε η έμπνευση της παρουσιάστριας που συνόδευσε την ανάρτησή της με προσωπάκια χαμογελαστά και καρδούλες.

Μπείτε εδώ και δείτε τη φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το νεογέννητο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share