Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τον αναγνωρίζετε; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και έπαιζε στο "Είσαι το ταίρι μου"!

Κι όμως τον ξέρετε όλοι!

12 Μαρτίου 2019 15:00
Τον αναγνωρίζετε; Είναι πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός και έπαιζε στο

Έκανε μια από τις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις που είδαμε φέτος τις Απόκριες και μέχρι και εμείς πραγματικά τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε!

Ο ηθοποιός από το Είσαι το ταίρι μου εμφανίζεται με τουαλέτα εποχής, εκπληκτικό μακιγιάζ και φτερά στο κεφάλι και μοιάζει άλλος άνθρωπος!

Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε ο ίδιος ο αγαπημένος ηθοποιός αφήνοντας κυριολεκτικά άφωνους τους διαδικτυακούς φίλους του!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο πίσω από τη μεταμφίεση κρύβεται ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος έκανε αυτή την εκπληκτική εμφάνιση στο Carnival Party στο Faust με τίτλο «Surprise yourself Carnival Party»! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram του:

youweekly.gr

Γεωργούλης - Σταυροπούλου: Το παθιασμένο φιλί των πρωταγωνιστών του "Είσαι το ταίρι μου"!

Τους αγαπήσαμε μέσα από το "Είσαι το ταίρι μου", ενώ η επιτυχία που έκαναν ήταν τρομερή!

Ο λόγος για την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Αλέξη Γεωργούλη! Αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο και ακόμα μέχρι σήμερα, συζητιέται! Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία, όπου οι δυο τους έριξαν ένα... καυτό φιλί σε εκπομπή όπου ήταν καλεσμένοι! Μπείτε εδώ και δείτε τη φωτογραφία με το καυτό φιλί που θα σας αφήσει άφωνους!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share