Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: 14+ 1 πράγματα που δεν ήξερες για τον παρουσιαστή!

Κάποια θα σας αφήσουν άφωνους!

11 Μαρτίου 2019 16:33
Σάκης Τανιμανίδης: 14+ 1 πράγματα που δεν ήξερες για τον παρουσιαστή!

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους, γοητευτικούς και έξυπνους ανθρώπους της ελληνικής showbiz!

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός, μάλιστα, μετά την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν και να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης Survivor!
Μπορεί να τον παρακολουθούμε καθημερινά πλέον μέσα από τις τηλεοράσεις μας, όμως ποια είναι πραγματικά αυτά που ξέρεις για τον Σάκη Τανιμανίδη;

Σήμερα θα μάθουμε 15 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον παρουσιαστή του Survivor!

Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί:


Γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη περιοχή της Καλαμαριάς. Ο πατέρας του, Στέφανος, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός ενώ η μητέρα του, Ματούλα, εργαζόταν για πολλά χρόνια στις ολυμπιακές αερογραμμές. Έχει δύο αδέλφια, τον Πάνο και τη Κασσιανή. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη κολύμβηση, το τένις και το μπάσκετ ενώ μετά το σχολείο, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας αργότερα με δίπλωμα Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού. Επίσης, παράλληλα με τις σπουδές του έκανε και κάποιες μικροδουλειές για να καλύπτει τα προσωπικά του έξοδα.

Σε ηλικία 28 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στη Βοστόνη των ΗΠΑ ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην επιχειρηματικότητα, στο Babson College. Επίσης, κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, φοίτησε και για ένα εξάμηνο στο IE (Instituto de Empresa) στη Μαδρίτη.

Ξεκίνησε να εργάζεται στη τηλεόραση, το 2001, αφού σε ηλικία είκοσι ετών, ανέλαβε μέρος της παρουσίασης της εκπομπής "Αστέρια και λάβαρα" στο κανάλι TV 100 της Θεσσαλονίκης. Εκεί έμεινε μέχρι το 2005, όπου και αποφάσισε να παραιτηθεί και να συνεχίσει τις σπουδές του.

Το 2011, επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3, με την ταξιδιωτική εκπομπή "World Party", την οποία παρουσίαζε από κοινού με το Γιώργο Μαυρίδη. Η ιδέα αυτής της εκπομπής προέκυψε από τον ίδιο, αφού μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ήθελε να δημιουργήσει μια ψυχαγωγική εκπομπή όπου θα ταξιδεύει με τους φίλους του. Λόγω της επιτυχίας του "World Party", από το 2014 μέχρι το 2016, προβλήθηκε από το κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ALPHA και έτσι άρχισε να γίνεται γνωστός στο κοινό. Μάλιστα, εκτός από παρουσιαστής, ο Τανιμανίδης ήταν επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης της συγκεκριμένης εκπομπής.

Στις αρχές του 2017, δέχθηκε πρόταση να αναλάβει τη παρουσίαση του reality επιβίωσης Survivor Greece και έτσι έκλεισε συμβόλαιο με το κανάλι ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα έγινε στις 13 Φεβρουαρίου και το φινάλε στις 5 Ιουλίου, ενώ πέτυχε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, φτάνοντας μέχρι και το 70%, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξή του.

Τη σεζόν 2017-2018 ήταν στη κριτική επιτροπή του talent show "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2018, παρουσίασε τον πέμπτο κύκλο του Survivor Greece. Τη σεζόν 2018-2019 ήταν ξανά στη κριτική επιτροπή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο".

Από το 2011 διατηρεί τη δική του εταιρία τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών, με την ονομασία "Baby Blue Project".

Ακόμα, έχει ιδρύσει δικό του ταξιδιωτικό γραφείο αλλά και το Museum of Illusions (μουσείο ψευδαισθήσεων) στην Αθήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share