Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Μάριο Αθανασίου!

Τι του συνέβη;

11 Μαρτίου 2019 14:15
Δύσκολες ώρες για τον Μάριο Αθανασίου!

Για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά ο Μάριος Αθανασίου για την οικονομική καταστροφή του.

Ο Μάριος Αθανασίου αυτή τη σεζόν συμμετείχε στην σειρά του Open Beyond «Ελεύθερη Σχέση», η οποία κάποιων προβλημάτων σταμάτησε ξαφνικά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Page 2» και μίλησε για το απρόσμενο τέλος της σειράς, τα οικονομικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει αλλά και για το αν θα ήθελε να αποκτήσει τρίτο παιδί.

Τελευταία ακούμε ότι η «Ελεύθερη Σχέση» δεν θα συνεχιστεί.

Το σήριαλ τυπικά έχει τελειώσει. Πριν από μερικές μέρες λάβαμε ένα mail από την παραγωγή που μας ενημέρωνε ότι η σειρά δεν θα συνεχιστεί. Έτσι και αλλιώς τα γυρίσματα είχαν διακοπεί από τον Ιανουάριο κι όλο αυτό το διάστημα γίνονταν διεργασίες με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι, για να λυθούν κάποια προβλήματα που είχαν εμφανιστεί. Με το mail, λοιπόν, αυτό μας ενημέρωναν, ως όφειλαν, ότι δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα και ότι ουσιαστικά η σειρά θα σταματήσει.

-Μετάνιωσες για την απόφασή σου να πεις το «ναι» στην «Ελεύθερη Σχέση»;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Γιατί ήταν μια ωραία συνεργασία , από την οποία κέρδισα πολύ. Δηλαδή, αν μου έκαναν ξανά την ίδια πρόταση, πάλι «ναι» θα έλεγα. Κάνω μια δουλειά που έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Και η αξία της δεν έχει να κάνει μόνο με το μεροκάματο που μπορεί να παίρνω, αλλά και με την επιτυχία που μπορεί να κάνει το σήριαλ στο οποίο συμμετέχω κάθε φορά. Με άλλα λόγια, αν μια σειρά πάει καλά ανεβαίνει και η «αξία μεταπώλησης» μου. Ταυτόχρονα, υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσω μια δουλειά που υποτίθεται ότι είναι για 12 μήνες και να πληρωθώ μόνο για έναν. όλα αυτά είναι στη φύση της δουλειάς που κάνω, τα γνωρίζω από την αρχή και δεν παραπονιέμαι. Έχω χάσει πολλά λεφτά από εταιρείες παραγωγής που έκλεισαν μέσα σε μια νύχτα μέσα στην κρίση κι ούτε εκεί παραπονέθηκα. Όταν έπαιζα στο «Λίτσα.com» και στο «Με τα παντελόνια κάτω» έχασα πολλά λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές λίγο πριν κοιμηθώ, περνάνε από το μυαλό μου διάφορες κακές σκέψεις και λέω «θα κάνω το ένα ή το άλλο», αλλά πάντα επικρατεί το ήθος. Γι’ αυτό σου λέω, ότι εκνευρίζομαι όταν σε άσχημες συνθήκες οι συνεργάτες μου δεν δείχνουν το ήθος και τον πολιτισμό που πρέπει.

-Είσαι πατέρας τριών παιδιών. Θα ήθελες να αποκτήσει τέταρτο;

Πρέπει να γίνει άμεσα για να πάρω την άδεια ταξί που χρειάζομαι. Αστειεύομαι βέβαια. Θα ήθελα να έχω τις αντοχές και την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσω και τέταρτο παιδί, αλλά δεν γίνεται. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εμένα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share