Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: Το δώρο για τα γενέθλιά της που δεν περίμενε να δει!

Ποια ήταν η έκληξη;

8 Μαρτίου 2019 21:01
Ελένη Φουρέιρα: Το δώρο για τα γενέθλιά της που δεν περίμενε να δει!

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες η Ελένη Φουρέιρα και χιλιάδες θαυμαστές της έσπευσαν να της πουν τα χρόνια πολλά.

Η τραγουδίστρια, μπορεί να μην πέρασε αυτή την ημέρα στην Ελλάδα αλλά στα χιόνια, ωστόσο, δέχτηκε πολλά δώρα από τους fans της.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε από θαυμαστές της. Ένα άλμπουμ με διάφορες αφιερώσεις και φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο:

Ελένη Φουρέιρα: Αποθέωση γνώρισε στην Ισλανδία!

Η «εκρηκτική» performance που παρέσυρε το κοινό!

Στη λίστα των καλλιτεχνών που έχουν βάλει τη «σφραγίδα» τους στη Eurovision έχει μπει η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση σε εθνικό τελικό και, συγκεκριμένα, στην Ισλανδία.


Λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε το νέο της hit και μετά την εμφάνισή της στον εθνικό τελικό της Eurovision στην Ισπανία, η pop τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Söngvakeppnin 2019», το βράδυ του Σαββάτου, στο Ρέικιαβικ.

Με την εκπληκτική σκηνική της παρουσία και το «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο της, παρέσυρε το κοινό, το οποίο δεν σταμάτησε να την αποθεώνει, παρουσιάζοντας ένα ξεσηκωτικό mashup με το «Fuego» και το «Tómame», που συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη τους πορεία εντός και εκτός Ελλάδας.

Η Ισλανδία είναι άλλη μία από τις ευρωπαϊκές χώρες όπου η Ελένη Φουρέιρα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το «Fuego» κατέλαβε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay και, μάλιστα, είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι από αυτά της περσινής Eurovision.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share