Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον ξεσπά : «Δεν θα αμαυρώσουν το όνομά του!»

Δεν έχουν καμία ελπίδα να καταστρέψουν την κληρονομιά του, σχολίασε η Πάρις απαντώντας σε μηνύματα χρηστών στο Twitter

8 Μαρτίου 2019 10:45
Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον ξεσπά : «Δεν θα αμαυρώσουν το όνομά του!»

Μετά από αρκετά 24ωρα σιωπής, και ενώ το σκάνδαλο για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Μάικλ Τζάκσον συνεχίζει να «φουντώνει», με πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς να γυρίζουν την πλάτη στον ποπ σταρ, η Πάρις Τζάκσον υπερασπίστηκε την μνήμη του πατέρα της, απαντώντας σε σχόλια χρηστών στο Twitter.

Αν και αρχικά η διάσημη κόρη του ειδώλου της ποπ είχε αρνηθεί να σχολιάσει το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland του HBO, το οποίο φέρνει στο φως τις καταγγελίες δύο «θυμάτων» του Jacko, τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε στο Twitter την «ανάγκασαν» να τοποθετηθεί.

Απαντώντας σε μια ανάρτηση που ανέφερε ότι «το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η κληρονομιά του πατέρα της καταστράφηκε και το όνομά του αμαυρώθηκε για πάντα», η Πάρις απάντησε στον χρήστη: «Άρα... το πιο σημαντικό για σένα είναι αυτό και όχι να μεταφέρεις ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης; Τα ταμπλόιντ και τα ψέματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα; Θα προσευχηθώ για σένα».


«Θέλουν να καταστρέψουν το όνομά του και να σταματήσουν να παίζουν τη μουσική του, ποιος νοιάζεται αν πέθανε για αυτό;» σχολιάζει ξανά ο χρήστης για να λάβει το τελευταίο σχόλιο από την Πάρις: «Ναι, κάνουν τα ίδια σε όλους όσους έχουν καλή καρδιά και προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Πιστεύεις όμως ότι είναι δυνατό να αμαυρώσουν το όνομά του; Αλήθεια πιστεύεις ότι έχουν την παραμικρή ελπίδα να το πετύχουν; Χαλάρωσε και ψυχραιμία».

Αν και απέφυγε να γράψει περισσότερα στα social media, η Παρις δεν κρατήθηκε και ευχαρίστησε έναν χρήστη που έγραψε ότι «η κληρονομιά του Μάικλ θα ζήσει για πάντα μέσα από τα παιδιά του και τη μουσική του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share