Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δραματικές στιγμές για την Μαρία Τσούτσια: Εξαφανίστηκε 8 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Που βρίσκεται σήμερα;

8 Μαρτίου 2019 08:04
Δραματικές στιγμές για την Μαρία Τσούτσια: Εξαφανίστηκε 8 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Ήταν Ιούλιος του 2018 όταν ο γιος του μεγιστάνα και πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, όπου βρισκόταν για επαγγελματικά ζητήματα!

Για τον θάνατό του γράφτηκαν πολλά! Τίποτα ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε! Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ, εκτός από τους γονείς του και τα αδέλφια του, άφησε πίσω και την σύντροφό του Μαρία Τσούτσια, με την οποία πληροφορίες ανέφεραν πως ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση η Μαρία Τσούτσια εξαφανίστηκε! Μάλιστα δεν έδωσε το παρόν ούτε καν στην κηδεία του εφοπλιστή, αφού βρισκόταν σε τραγική κατάσταση και δεν την άφηναν οι γιατροί! Άμεσα διέγραψε και τον λογαριασμό της στο Instagram και από τότε έχει χαθεί κάθε της βήμα!

Ποτέ κανείς δεν την είδε! Κυριολεκτικά βυθισμένη στο πένθος της!

Εσπευσμένα στο χειρουργείο για βηματοδότη ο Μίκης Θεοδωράκης!

Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος αυτή την ώρα μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο προκειμένου να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για την επέμβαση, υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει σε αυτή τη φάση λόγος ανησυχίας.

Να σημειωθεί πως ο Μίκης Θεοδωράκης νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τις 26 Φεβρουαρίου, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, όπως γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωση του το νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών:

«Αθήνα, 07 Μαρτίου 2019 - Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την 26η Φεβρουαρίου 2019, λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής. Ετέθη σε ενδοφλέβιο φαρμακευτική αγωγή και συνεχίζει νοσηλευόμενος.

Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share