Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η φούξια γούνα που τράβηξε τα βλέμματα!

Που βρέθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη;

7 Μαρτίου 2019 14:01
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η φούξια γούνα που τράβηξε τα βλέμματα!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βρέθηκε σε παράσταση και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την φούξια γούνα-κάπα που φορούσε!

Δεν φοβάται να τολμήσει μια κομψή εμφάνιση με μια γούνα σε έντονο χρώμα και που θα την κάνει να την κοιτάνε όλοι! Έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε να φοράει έντονα χρώματα κατά τη διάρκεια των παραστάσεων της αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Παρά τις δυσκολίες που τις έχουν τύχει μετά το χαμό του σπιτιού της από την φωτιά στην Κινέττα δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να χαμογελάει και να βρίσκει λόγους να βγεί έξω! Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω εμφάνιση της στην θεατρική παράσταση.

Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, κατάφερε για μία ακόμη φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, αλλά και τα φλας των φωτογράφων, λόγω του απαράμιλλου στυλ και της λάμψης που τη χαρακτηρίζουν.

Με μαύρο total look και φούξια γούνα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη παρακολούθησε την παράσταση -της οποίας παρουσιαστής ήταν ο Θανάσης Αλευράς- ενώ στη συνέχεια πόζαρε στα καμαρίνια αγκαλιά με τους συντελεστές.

Ζωζώ Σαπουντζάκη-Γιώργος Κατσαρός

Γιάννης Πετρόπουλος-Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η κ. Σαπουντζάκη με τον Γιώργο Κατσαρό και τον Θανάση Αλευρά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share