Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Διαζύγιο για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη! Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Τι πραγματικά συμβαίνει!

7 Μαρτίου 2019 10:34
Διαζύγιο για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη! Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό!

Δημοσιεύματα θέλουν τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη να παίρνουν διαζύγιο! Εμείς ψάξαμε και έχουμε όλη την αλήθεια για τα σενάρια χωρισμού του ζευγαριού!

«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό» άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά -που ξέρετε πως τα πιάνουν όλα- και αποφάσισα να ψάξω το θέμα από όλες τις πλευρές!

Φυσικά, για όλα όσα θα σας πω έχω στοιχεία και αποδείξεις! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση! Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ!

Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες! Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Ωστόσο, και κρατήστε το αυτό που σας λέω,το ζευγάρι παρά τα όσα ακούγονται δεν χωρίζει! Ούτε οι φήμες για διαζύγιο ευσταθούν ούτε τίποτα από αυτά!

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν χωρίσει, λίγο μετά τον γάμο τους που έγραψε ιστορία;

«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν» ανέφερε στο Vanda's blog πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και έβαλε ταφόπλακα στις φήμες! Όχι τίποτα άλλο, να σκάσουν και οι εχθροί τους! Γιατί οι φήμες, αγαπημένοι μου, δεν βγαίνουν τυχαία!

Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού που σφράγισε έναν μεγάλο έρωτα
Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης αφού όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν θέλουν να μάθουν τα πάντα.

Το ζευγάρι ωστόσο θέλησε να στολίσει τον γάμο απλά, θυμίζοντας όμως ιστορία παραμυθιού. Οι μουσικοί και η ορχήστρα ήταν το κερασάκι στην τούρτα πια όμως ήταν η τούρτα; Οι νεόνυμφοι επέλεξαν μια πενταώροφη λευκή τούρτα η οποία έφτανε το 1.70 σε ύψος για να κόψουν σύμφωνα με τα ελληνικά έθιμα.

Ο ανθοστολισμός στην χώρο δεξίωσης ήταν απλό με λευκά λουλούδια και χρυσά βάζα σε μια απόλυτα minimal διακόσμηση.

H τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κάτιας - Τρανή απόδειξη ότι παραμένει στο πλευρό του Σάκη
Τα βλέμματα όλων τράβηξε η Κάτια Ζυγούλη στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά την περασμένη Παρασκευή στο Estate!

Το πανέμορφο μοντέλο άφησε για λίγο τα τέσσερα παιδιά της στο σπίτι και βρέθηκε στο πλευρό του άντρα της.

Η Κάτια διασκέδασε με τις φίλες της και δε σταμάτησε να χειροκροτεί τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, οι ενδυματολογικές της επιλογές έκλεψαν τις εντυπώσεις, αφού επέλεξε να φορέσει κοντή δερμάτινη φούστα και ψηλές over the knee.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στη νυχτερινή Αθήνα, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το σχήμα στην Θεσσαλονίκη.

*Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την άδεια του εκδότη

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share