Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Tόνια Σωτηροπούλου: Αναστατώνει με τον χορό της και το καυτό κορμάκι που φοράει!(video)

Προκαλεί η Τόνια Σωτηροπούλου με τον καυτό χορό της και το κορμάκι που φοράει!

6 Μαρτίου 2019 16:04
Tόνια Σωτηροπούλου: Αναστατώνει με τον χορό της και το καυτό κορμάκι που φοράει!(video)

Έβαλε τη ροζ περούκα, φόρεσε ένα σέξι κορμάκι και το έριξε στον χορό!

Το βράδυ της Τρίτης η Τόνια Σωτηροπούλου παρευρέθηκε σε αποκριάτικο πάρτι και συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, τον Κωστή Μαραβέγια.

Η Τόνια διασκέδασε με την ψυχή της και έριξε και έναν χορό. Η Τόνια λοιπόν μεράκλωσε και σηκώθηκε και έβαλε τα γυαλιά σε όλες όσες ήταν στο πάρτι!

Έβαλε μια ροζ περούκα και ένα σέξι μαύρο δαντελένιο κορμάκι και κινήθηκε στους ρυθμούς του τραγουδιού της Raffaella Carra «A far l’amore comincia tue» και ήταν εντυπωσιακή.

Δείτε το εν λόγω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο instagram από την Κατερίνα Τσάνταλη!

Πηγή: youweekly.gr

Αποκάλυψη: Παντρεύονται Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου!

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και περνούν την πιο όμορφη φάση της ζωής τους.

Ο λόγος για τον Κωστή Μαραβέγια και την Τόνια Σωτηροπούλου, οι οποίοι σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Κορύνας Μαντάγαρη θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον ξεκαθαρίζουν πώς οι προθέσεις του τραγουδιστή και της ηθοποιού για τον μέλλον της σχέσης τους, είναι ξεκάθαρες.

Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκλεισε ένα χρόνο μαζί και μάλιστα θέλανε να το γιορτάσουν κάνοντας μαζί ένα video clip του Κωστή Μαραβέγια στο τραγούδι «Μικροπράγματα».

Οι δύο τους αποφάσισαν να μείνουν μαζί από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους και όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στην Τόνια Σωτηροπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share