Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Kωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε το εντυπωσιακό διαμέρισμα του στο Κολωνάκι

Μετακόμισε πρόσφατα

6 Μαρτίου 2019 15:10
Kωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε το εντυπωσιακό διαμέρισμα του στο Κολωνάκι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές.

Το ωράριο του απαιτητικό και όποτε θέλει να χαλαρώσει απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας στο σπίτι του.
Λάτρης των social media μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από φωτογραφίες του αλλά και βίντεο μας έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού του.

Αφού έφυγε από το σπίτι των γονιών του στο Ήλιον, ο τραγουδιστής μετακόμισε στο Κολωνάκι . Η διακόσμηση του διαμερίσματος του είναι minimal ενώ η αγαπημένη του γωνιά είναι εκεί που είναι το πιάνο.

Πηγή: youweekly.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα "αγκάθια" στην σχέση τους!

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο και σίγουρα το πιο... googlariσμένο θέμα της περασμένης χρονιάς ήταν η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μόνο που κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό, αντιθέτως προσπαθούν με κάθε αφορμή να στρέφουν αλλού την προσοχή όταν έρχεται εκεί η συζήτηση.
Κόντρα λοιπόν στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα είναι χωριστά, το Youweekly.gr έρχεται με αποκλειστικές πληροφορίες να αποκαλύψει πως είναι ακόμα μαζί και το κρύβουν!

Η γοητευτική κριτής του «GNTM» συχνάζει ακόμα στο Κολωνάκι, την περιοχή όπου συμβιώνει ανά διαστήματα με τον εξίσου γοητευτικό τραγουδιστή και εκεί κάνουν τις εξόδους τους, με τελευταία εκείνη στο Zonars την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτή τη στενή σχέση όμως υπάρχουν ορισμένα «αγκάθια».

Πρώτο και κυριότερο, ότι έχουν βάλει σε προτεραιότητα την καριέρα τους: Η μεν Ηλιάνα πέρα από το μόντελινγκ έχει κάνει άνοιγμα στην τηλεόραση με το «GNTM» και την παρουσίαση των Madwalk, ενώ ο Κωνσταντίνος συνεχίζει με επιτυχία το τραγούδι. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχει μιλήσει ποτέ για κάποια από τις εκάστοτε σχέσεις του, πέρα από τη Ράνια Κωστάκη, έχοντας αφήσει εν μέρει στην άκρη την προσωπική του ζωή.

Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι το κάνει έπειτα από συμβουλές των μάνατζέρ του, αφού ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να είναι «διαθέσιμος» για τις θαυμάστριές του, κάτι βέβαια που δεν θα συνέβαινε αν εμφανιζόταν με κάποια σύντροφό του. Σε αυτό ταίριαξε απόλυτα με την Ηλιάνα, η οποία επίσης αποφεύγει να σχολιάσει οτιδήποτε γύρω από την προσωπική της ζωή, έχοντας κι εκείνη τους δικούς της λόγους, κάτι που όπως αναφέρουν οι πηγές εκτιμά ιδιαίτερα ο σύντροφός της. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είχε μακροημερεύσει η σχέση τους, που ετοιμάζεται να κλείσει τον πρώτο χρόνο...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share