Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία για την Κατερίνα Στανίση!

Τραγικές ώρες!

6 Μαρτίου 2019 12:10
Τραγωδία για την Κατερίνα Στανίση!

Πριν από περίπου μία δεκαετία η Κατερίνα Στανίση επένδυσε σε ομόλογα γνωστού τραπεζικού οργανισμού, χάνοντας έτσι τις οικονομίες μιας ζωής.

Η τραγουδίστρια σήμερα διεκδικεί με αγωγή το ποσό των 71.000 ευρώ από τραπεζικό ίδρυμα το οποίο όπως υποστηρίζει την παραπλάνησε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso η Κατερίνα Στανίση υποστηρίζει πως πριν από δέκα χρόνια παραπλανήθηκε και έκανε επενδύσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσεις τις οικονομίες μιας ζωής. Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα που είχε βγάλει από την πορεία της στο τραγούδι και πείστηκε να τα επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογα από τους υπεύθυνους της τράπεζας.

Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ η τραγουδίστρια δήλωσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών: «Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα» ενώ εξήγησε πώς τα χρήματα που παραπλανήθηκε για να επενδύσει τα απέκτησε με σκληρή δουλειά και κόπο «Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;».

Στην αγωγή της υποστηρίζει πως η τράπεζα δεν την προστάτευσε, αφού δεν την είχε ενημερώσει για τους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης, και τώρα ζητάει χρήματα για την ηθική βλάβη που υπέστη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share