Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανδρέας Γεωργίου: Η απίστευτη ατάκα για την χυλόπιτα που δέχτηκε! - Κάγκελο η Μελέτη με αυτά που άκουσε!

«Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν μου κάθεται»!

6 Μαρτίου 2019 09:10
Ανδρέας Γεωργίου: Η απίστευτη ατάκα για την χυλόπιτα που δέχτηκε! - Κάγκελο η Μελέτη με αυτά που άκουσε!

Αν και ο Ανδρέας Γεωργίου δεν μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, χτες, βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και έκανε την μεγάλη ανατροπή!

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή του αλλά και στην... χυλόπιτα που του έριξε πρόσφατα μια κοπέλα με την οποία είναι ερωτευμένος!

Ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε ότι θέλει να κάνει οικογένεια και αυτή τη περίοδο είναι ερωτευμένος αλλά εκείνη με την οποία θέλει να είναι μαζί της, του έχει «ρίξει πόρτα», γιατί όπως είπε δεν του έχει εμπιστοσύνη για να είναι μαζί του.

«Είμαι ερωτευμένος αλλά δεν έχω σχέση. Για πρώτη φορά έφαγα χυλόπιτα γιατί δεν με εμπιστεύεται. Είναι τοίχος, δεν μου δίνει την ευκαιρία.

Δεν το πιστεύω ότι το συζητάω αυτό... Αυτό που γενικότερα με τραβάει είναι το χιούμορ, αλλά και να μπορεί να σε «διαβάσει», να μη χρειαστεί να μιλάμε, τον βλέπεις και ξέρεις τι θέλει να σου πει.

Αυτό δεν το βρίσκεις εύκολα, δεν συμβαίνει κάθε μέρα», είπε στην εκπομπή του Alpha και φανερά αμήχανος ήπιε το νερό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ο ιός του AIDS χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share