Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου»!

Σοκάρουν τα λόγια της!

5 Μαρτίου 2019 17:40
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έκανε η ηθοποιός.

Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People.

«Το Χαμάμ Γυναικών είναι ένα κοινωνικό έργο, που μπορεί να αφορά το γυναικείο φύλο, πιστεύω όμως ότι κάθε άντρας μπορεί να πάρει μαθήματα από αυτό, κατανοώντας τον τρόπο με τον οποίο πολλές φορές σκεφτόμαστε» είπε στο people!

Συνέχισε για την πρόταση συνεργασίας που της έγινε από τον παραγωγό της παράστασης, Βασίλη Γκουρούση. «Μου έδωσε να διαβάσω το έργο και να του αποκαλύψω ποιος ρόλος μου αρέσει.

Αγάπησα από την πρώτη ανάγνωση την Αυγή, παρόλο που είναι ο πιο μικρός ρόλος σε πρόζα. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και μεγαλώνει σε ένα αρκετά συντηρητικό περιβάλλον.

Ταυτίστηκα λόγω του ότι έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου. Φοβόμουν ότι εγώ το προκάλεσα. Είχα την αίσθηση ότι έφταιγα και γι' αυτό το αντιμετώπιζα ενοχικά και δεν το συζητούσα στην αρχή.

Επειδή όμως είμαι αρκετά εξωστρεφής, γρήγορα ένιωσα την ανάγκη να το βγάλω από μέσα μου.

Το συζήτησα με κάποιες άλλες συναδέλφους και μου είπαν ότι είχαν υποστεί κι αυτές σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο άνθρωπο.

Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν οργανωμένο το έγκλημα. Λίγους μήνες αργότερα τον κατήγγειλαν πολλές κοπέλες και η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του, όπου βρήκε αρκετά στοιχεία, μεταξύ άλλων και πορνογραφικό υλικό.

Ένιωσα μια δικαίωση, ότι κάτι έγινε τελικά. Όλο αυτό με έκανε πιο καχύποπτη με τους ανθρώπους, όχι βέβαια ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά πλέον το διαχειρίζομαι διαφορετικά, γιατί ξέρω να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου.'

Εχει τύχει να προσπαθήσει να μου την πέσει ο άλλος ενώ έχουμε βγει για δουλειά».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share