Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η εντυπωσιακή τούρτα υπερπαραγωγή της Αθηνάς Χρυσαντίδου!

Μια τούρτα υπερπαραγωγή είχε στα φετινά της γενέθλια η Αθηνά Χρυσαντίδου!

5 Μαρτίου 2019 16:47
Η εντυπωσιακή τούρτα υπερπαραγωγή της Αθηνάς Χρυσαντίδου!

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε 21 ετών, ενώ βρέθηκε στην Κύπρο, δίπλα στον Δώρο Παναγίδη με τον οποίο παραμένουν μαζί κι ερωτευμένοι.

Οι δύο πρώην παίκτες του Power of Love είναι από τα ελάχιστα ζευγάρια τα οποία κράτησαν ζωντανή τη σχέση τους και μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου δέχτηκε μια αρκετά εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της γιορτάζοντας έτσι τα 21 της χρόνια. Στο πλευρό της φυσικά ο Δώρος Παναγίδης, ο οποίος ευχήθηκε στην καλή του και δημοσίως μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το Instagram...

Πηγή: youweekly.gr

Power of Love: Τι απάντησε η Έλενα για τη σχέση της με τον Φίλιππο

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο Φίλιππος Αρβανίτης είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του φετινού κύκλου του Power of Love.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στο σπίτι της αγάπης, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν.
Η Έλενα και ο Φίλιππος έχουν πλέον αποχωρήσει από το παιχνίδι και πολλοί αναρωτιούνται αν είναι ξανά μαζί ή όχι. Η Έλενα απαντώντας στις ερωτήσει των followers της έγραψε για τη σχέση τους: «Προς το παρόν προέχουν κάποια επαγγελματικά σχέδια και για τους δύο. Αλλά ουδείς γνωρίζει τι έπεται. Ο Φίλιππος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και ακόμα κι αν το ερωτικό κατέληξε άδοξα, θα τον κρατήσω στη ζωή μου. Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share