Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Κάποιος θα τα...": Άγριο ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια!

Γιατί ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια;

5 Μαρτίου 2019 11:21

Λίγες ώρες μετά τα σενάρια χωρισμού της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τη δημόσια δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή το καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε λόγω των αποκριών εκνευρίστηκε με αγνώστους που άφησαν τα μπουκάλια από διάφορα ποτά πάνω στην οροφή ενός αυτοκινήτου μετά το γλέντι του καρναβαλιού.

Η Ζέτα έγραψε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας τη φωτογραφία που τράβηξε από το εν λόγω όχημα: «Ωραίο και αυτό ε; Σου λένε τα παιδιά τώρα διασκεδάζουμε που να έχουμε στο νου μας να πετάξουμε και τα ποτά μας, ας τα αφήσουμε πάνω στο αυτοκίνητο. Κάποιος θα τα μαζέψει…».

Μακρυπούλια - Χατζηγιάννης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση του χωρισμού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε ο χωρισμός τους! Όπως όλα δείχνουν, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν είναι πια μαζί!

Σύμφωνα με την real news, η παρουσιάστρια έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε στο πατρικό της στον Κεραµεικό, όπου ζει η οικογένειά της.

Μάλιστα, στην ίδια γειτονιά ο αδελφός της διατηρεί µεζεδοπωλείο και η ίδια, θέλησε να βρίσκεται κοντά στα αγαπηµένα της πρόσωπα και απερίσπαστη να σκεφτεί το µέλλον της µε τον γνωστό τραγουδοποιό.

Το νέο βίντεο της Ζέτας Μακρυπούλια μάλλον επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές καθώς η ίδια φαίνεται να βρίσκεται σε κάποιο μπαλκόνι στο κέντρο της πόλης και να απολαμβάνει κάποιες καρναβαλικές εκδηλώσεις χωρίς τον Μιχάλη! Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται να κάνει δηλώσεις.... σχετικά με το καρναβάλι! Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share