Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη τον βάζει στη θέση του!

Τι έκανε ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη και τον έβαλε στη θέση του;

4 Μαρτίου 2019 16:57
Όταν ο γιος του Κώστα Μπακογιάννη τον βάζει στη θέση του!

Όπως είναι γνωστό ο Κώστας Μπακογιάννης διατηρεί άριστες σχέσεις με τα παιδιά του παρόλο που έχει δημιουργήσει μια καινούρια οικογένεια με την Σία Κοσιώνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε το Μουσείο των Παραισθήσεων το οποίο έχει ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας ο Σάκης Τανιμανίδης και οι συνεργάτες του με το γιο του Παύλο και δοκίμασε μια από τις ψευδαισθήσεις του.

Συρρικνώθηκε λοιπόν καθιστός σε μια καρέκλα ενώ ο γιος του δίπλα έμοιαζε να έχει διαστάσεις γίγαντα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε με πολύ χιούμορ : Με έβαλε στη θέση μου… #illusionmuseum #athens #athina

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Δίπλα σε ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια μετακόμισε το ζευγάρι!

Και φυσικά κάνουν παρέα!

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο έχει παντρευτεί με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, και έχουν μετακομίσει στην νέα τους "φωλιά", μαζί με τον γιο τους, Φοίβο!

Ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τον γάμο του μετακόμισε στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη που βρίσκεται στα Μελίσσια, πλησίον της βίλας της Ελένης Μενεγάκη.

«Μετακόμισης το κεφάλαιο», με λίγα λόγια, για τις οικογένειες Μπακογιάννη – Μητσοτάκη.

Από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετακομίζει από το Κεφαλάρι, θα μείνει στο ιδιόκτητο διαμέρισμα της συζύγου του Μαρέβα στον Λυκαβηττό.

Δηλαδή ο Κώστας Μπακογιάννης έφυγε από το κέντρο για να πάρει την... θέση του ο θείος του!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share