Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Βερύκιος με τους «χρυσοπληρωμένους» του Alpha!-Ποιοι ήταν απόντες από το πάρτι του σταθμού;

Δεν "μασά" τα λόγια του ο Βερύκιος! Tι αποκαλύπτει για τους "χρυσοπληρωμένους" του Alpha!

4 Μαρτίου 2019 14:44
Κόλαφος ο Βερύκιος με τους «χρυσοπληρωμένους» του Alpha!-Ποιοι ήταν απόντες από το πάρτι του σταθμού;

Έξαλλος επίσης είναι και ο Δημήτρης Κοντομηνάς ο πρόεδρος του Alpha με την ηχηρή απουσία των καλεσμένων του από το πάρτι του σταθμού.

Ο Δήμος Βερύκιος κάθε πρωί βγαίνει στον «αέρα» της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και δεν «μασά» τα λόγια του, σχολιάζοντας τους πάντες και τα πάντα.

Αυτή τη φορά, τα «έβαλε» με τους «χρυσοπληρωμένους», όπως τους χαρακτήρισε», του Alpha οι οποίοι δεν έδωσαν το παρών στο πάρτι του σταθμού στο κέντρο που εμφανίζονται η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και η Έλενα Παπαρίζου.

«Ο σοφός μας λαός λέει ότι αν δεν φροντίσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει. Από τούτη την πρωινή παρέα εξαιρώ εσένα Σταματίνα και τον Χρήστο, που το Σάββατο το βράδυ ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δημήτρη Κοντομηνά. Επειδή έχω μάθει μια ζωή να μη μασάω τα λόγια μου, «φωτογραφίζω» όλους τους μπροστινούς, τους celebrities, τους χρυσοπληρωμένους, που για τον Α ή Β προσωπικό τους λόγο δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ευεργέτη τους. Ας είναι… Άλλωστε, έχω μάθει στη ζωή μου να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι η αγνωμοσύνη είναι στο DNA του ανθρώπινου είδους. Οι απόντες έχασαν», δήλωσε φανερά εκνευρισμένος.

Δημήτρης Κοντομηνάς: Δείτε την πανέμορφη σύντροφό του σε βραδινή τους έξοδο!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η σύντροφος του κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, όποτε πραγματοποιούν δημόσιες εξόδους τραβούν όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω τους.

Το ζευγάρι το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε στο Divani Caravel και έδωσε το παρών στην ετήσια χοροεσπερίδα Σ.Ε.Φ.Α. Μάλιστα, πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr.

H Laurie Holcombe, η κούκλα σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά, έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στην μαύρη maxi βελουτέ τουαλέτα της. Το χαμόγελο της λαμπερό, δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο από τους δημοσιογράφους.

Η γοητευτική Laurie που βρίσκεται στο πλευρό του από το 2016, είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου και κατάγεται από τις Η.Π.Α.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share