Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνώριστος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! - Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός;

Εσείς θα τον αναγνωρίζατε;

4 Μαρτίου 2019 11:26
Αγνώριστος ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς»! - Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός;

Αναμφισβήτητα η τηλεοπτική σειρά του Ant1 το «Καφέ της Χαράς» είναι από τις πιο επιτυχημένες τόσο του καναλιού όσο και του Χάρη Ρώμα!

Όπως είναι φυσικό όλοι οι ηθοποιοί της σειράς γνώρισαν τεράστια επιτυχία, αφού μέχρι και σήμερα που προβάλλεται σε επανάληψη κάνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης!

Ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν στην τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα ήταν και ο Διονυσάκης, κατά κόσμον Δημήτρης Μαχαίρας!

Πώς είναι σήμερα όμως ο ηθοποιός και που βρίσκεται;

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία ο τηλεοπτικός Διονυσάκης ουδεμία σχέση έχει με τον νεαρό που γνωρίσαμε το 2003.

Σήμερα, κοντεύει τα 40, έχει αφήσει μουστάκι και μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ!

«O Δημήτρης Μαχαίρας ξεκίνησε την καριέρα του ως Διονύσης στο ‘Καφέ της Χαράς’. Τώρα θα ξαναβρεθεί μαζί μας και χαίρομαι πολύ γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως!».

Εσείς θα τον αναγνωρίζατε;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάρης Ρώμας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επιστροφή του «Καφέ του Χαράς», δηλώνοντας ενθουσιασμένος με τον εν λόγω εγχείρημα!

Ο Χάρης Ρώμας φωτογραφήθηκε με τον ηθοποιό και ανέβασε το στιγμιότυπο αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας χαρακτηριστικά: «O Δημήτρης Μαχαίρας ξεκίνησε την καριέρα του ως Διονύσης στο ‘Καφέ της Χαράς’. Τώρα θα ξαναβρεθεί μαζί μας και χαίρομαι πολύ γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share