Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νικολέττα Ράλλη: Σπάει την σιωπή της για τον χωρισμό με τον Γιώργο Μαυρίδη! - «Δέχτηκα πόλεμο και...»

Οι πρώτες δηλώσεις!

3 Μαρτίου 2019 16:30
Νικολέττα Ράλλη: Σπάει την σιωπή της για τον χωρισμό με τον Γιώργο Μαυρίδη! - «Δέχτηκα πόλεμο και...»

Αυτή την εβδομάδα ο Mr. Travel Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με το Celebrity Travel στην τροπική Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας.

Την πόλη που έχει στραμμένο το βλέμμα της σταθερά στο μέλλον και καταφέρνει να συνδυάζει τις παραδοσιακές κουλτούρες της Μαλαϊκής χερσονήσου, της Κίνας, της Ινδίας, με την αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Μαζί του, η Νικολέττα Ράλλη, την οποία θα δούμε για πρώτη φορά σε σκληρές δοκιμασίες, παρόμοιες με του Survivor!

Ο Νίκος με τη Νικολέττα επισκέπτονται το σύμβολο της πόλης, τους διάσημους πύργους Petronas, το παλάτι, το ιερό κέντρο προσκυνήματος Batu Caves, τη μοναδική πλατεία της Ανεξαρτησίας, το Πάρκο Πτηνών, την πόλη Πουτρατζάγια με την πανέμορφη αρχιτεκτονική, τον πύργο Menara, τις αγορές της China Town και Little India και τις παραδοσιακές υπαίθριες αγορές με τις λαχταριστές τροπικές λιχουδιές.

Η Νικολέττα μιλάει για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, τον πόλεμο που δέχτηκε αρχικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπου συμμετείχε, το φλερτ της με τον Χρήστο Χολίδη και τα μελλοντικά της σχέδια.

Location–Tips

Menara Tower

Ο Πύργος των Επικοινωνιών, που είναι ορατός από όλα τα σημεία της πόλης, έχει ύψος 421 μέτρα. Ολοκληρώθηκε το 1995 και είναι ο 7ος ψηλότερος πύργος στον κόσμο.

Πουτρατζάγια

Πρόκειται για το στολίδι της Μαλαισίας. Μια πόλη χτισμένη με σεβασμό στο περιβάλλον και πανέμορφη αρχιτεκτονική. Ξεχωρίζουν τα δύο υπέροχα τζαμιά και η γέφυρα Putra.

Πλατεία Ανεξαρτησίας·Merdeka

Εδώ υψώθηκε το 1957 η σημαία της Μαλαισίας, σηματοδοτώντας την ανεξαρτησία της χώρας. Η πλατεία περιβάλλεται από ιστορικά κτίρια, όπως το Royal Selangor Club House και το SultanAbdul Samad Building, και έχει όμορφες αψίδες και σιντριβάνια.

Πάρκο Πτηνών

Ένα παραδεισένιο δάσος με 3.000 πουλιά, άνω των 300 ειδών, στην καρδιά της πόλης. Τα περισσότερα από αυτά είναι φιλικά και ελεύθερα.

Petronas Towers

Οι πιο διάσημοι πύργοι και σήμα κατατεθέν της πόλης έχουν ύψος 452 μέτρα και ολοκληρώθηκαν το 1998. Οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν μέχρι τον 41 όροφο.

Batu Caves

Οι διάσημες σπηλιές που ανακαλύφθηκαν το 1892 και αποτελούν το ιερότερο κέντρο προσκυνήματος της ινδικής κοινότητας στη Μαλαισία. Στην είσοδο δεσπόζει το άγαλμα του θεού Murugan, ύψους 42 μέτρων.

Water Park

Ένα μεγάλο πάρκο διασκέδασης με πολλά παιχνίδια νερού, θαλάσσια ποδήλατα, εναέριες τροχαλίες, νεροτσουλήθρες και πολλά αλλά. Δύο μεγάλες λίμνες, μια υπέροχη παραλία και πολλά εστιατόρια και καφέ.

Istana Negara

Το επιβλητικό χρυσό παλάτι της πόλης, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, με αυστηρούς φρουρούς, έφιππους και μη.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share