Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάσα Μπάστα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! - «Όταν μου είπαν ότι έχει καρκίνο....» (video)

Το απόλυτο δράμα....

3 Μαρτίου 2019 14:43
Σάσα Μπάστα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! - «Όταν μου είπαν ότι έχει καρκίνο....» (video)

Για την ζωή της μίλησε η Σάσα Μπάστα σε πρόσφατη συνέντευξή της, λίγο μετά την έλευση της κόρης της στην ζωή!

Η όμορφη τραγουδίστρια βρέθηκε στην παλιά της γειτονιά στη Γλυφάδα και μίλησε στο Έλα χαμογέλα για τα πρώτα της βήματα σε εφηβική ηλικία στο τραγούδι αλλά και για τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν της ανακοίνωσαν ότι η μητέρα της έχει καρκίνο!

«Έχω δεχτεί bullying επειδή δεν τελείωσα το σχολείο. Οι καθηγητές δεν με συμπαθούσαν επειδή ήμουν τραγουδίστρια» είπε η Σάσα η οποία ξενάγησε τους τηλεθεατές σε όλες τις αγαπημένες της γωνιές στην πρώτη της γειτονιά και μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια!

Η ίδια, μίλησε για την ξεχωριστή σχέση της με τον φύλακα άγγελό της, τη μητέρα της η οποία υπήρξε πάντα στο πλευρό της, όποια επιλογή και αν έκανε στη ζωή της.

«Είμαστε κολλητές» είπε, ξεκαθαρίζοντας πως είναι το πιο αγαπημένο της πρόσωπο. Βέβαια πέρασαν και αρκετές δύσκολες στιγμές, ειδικά όταν η μητέρα της αρρώστησε.

«Όταν έμαθα ότι η μαμά μου έχει καρκίνο δεν φοβήθηκα γιατί πιστεύω πολύ στον Θεό» είπε η Σάσα Μπάστα, τονίζοντας πως πιστεύει στον Θεό, μιας και ο παππούς της αλλά και ο θείος της ήταν παππάδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share