Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Ιωάννα Λίλη: Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές της! - Μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά!

Πόσες έχει κάνει και πού;

3 Μαρτίου 2019 13:30
Ιωάννα Λίλη: Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές της! - Μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά!
Follow us on Google News

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε σε συνέντευξή της για τις πλαστικές της!

Μια γυναίκα που ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει περάσει από πάνω της, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έχει κάνει αλλά και... πού!

«Προσπαθώ να είμαι καλά και να μου αρέσω. Ποτέ δεν στερήθηκα πράγματα, ειδικά στο φαγητό. Προσέχω, όμως, τον εαυτό μου και γυμνάζομαι κάνοντας αερόβια άσκηση.

Η μόνη περίοδος που έκανα αυστηρή διατροφή ήταν ύστερα από τη γέννηση του Γιάννη, όταν μου είχαν κολλήσει πέντε κιλά και δεν έφευγαν με τίποτα. Ο μεταβολισμός μου είχε αλλάξει και τα κιλά είχαν ρίξει άγκυρα!

undefined

Ήταν αρκετά καταπιεστικό, διότι επί δυο μήνες έτρωγα πολύ συγκεκριμένες ποσότητες», παραδέχεται η Ιωάννα Λίλη στο People.

Ποια είναι, άραγε, η άποψή της όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις; «Θετική, εφόσον μια γυναίκα επιθυμεί να βελτιώσει την εικόνα της.

Αλλά και εκεί χρειάζεται μέτρο, διότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχουν γίνει υπερβολές». Εκείνη έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση;

«Ό,τι έχω κάνει φαίνεται» λέει γελώντας. Εκτός των άλλων, η Ιωάννα διαθέτει μπόλικες δόσεις χιούμορ, ενώ παράλληλα εξομολογείται πως υπάρχουν στιγμές που δεν αισθάνεται καλά με την εικόνα της. «Κάποιες μέρες ξυπνάω και δεν μου αρέσω καθόλου.

Θα κάνω, όμως, πράγματα που θα βελτιώσουν την εικόνα μου, είτε αυτό έχει να κάνει με τα μαλλιά και με το δέρμα είτε με το ντύσιμό μου.

undefined

Έχουν υπάρξει μέρες που σηκώνομαι στραβά. Άνθρωπος δεν είμαι και εγώ;»

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share