Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόμβα στην showbiz: Τέλος στην σχέση τους έβαλαν Βαλαβάνη - Βασάλος!

Δεν μένουν πια μαζί!

1 Μαρτίου 2019 21:48
Βόμβα στην showbiz: Τέλος στην σχέση τους έβαλαν Βαλαβάνη - Βασάλος!

Μια είδηση βόμβα κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη! Συγκειρμένα η ιστοσελίδα freegossip.gr αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έβαλαν τέλος στην σχέση τους μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο!

Μετά το τέλος του Survivor 1 το ζευγάρι ήρθαν κοντά και ξεκίνησε η σχέση τους! Μήνες αργότερα δημοσίευμα τονίζει με μεγάλη σιγουριά πως χώρισαν!

Δεν γνωρίζουν αν ισχύει ή όχι αλλά εμείς οφείλουμε να σας το μεταφέρουμε:

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:

Καλά μη κάνετε έτσι. Βαριέται ο κόσμος! Μετά από 1,5 χρόνο χωρίς γάμο στο πιτσ φυτίλι, που όπως είθισται στην Ελλάδα τουλάχιστον, αποτελεί εγγύηση για την «μακροημέρευση» ενός ζευγαριού, φαίνεται, πως εδώ, δεν δένει η κομπόστα!

Βαλαβάνη και Βασάλος διανύουν ήδη την περίοδο της βαρεμάρας (από τη μεριά του πρώτου) οπότε η Βαλαβάνη είναι εκείνη που το προσπαθεί.

Ακόμα, οι υποψίες πως η Βαλαβάνη δεν είναι 32 ετών, είναι απλά ένα δείγμα, αλλά είναι δείγμα, του ότι δεν στηρίζεται η σχέση σε ιδανικές όπως παρουσιάζεται συνθήκες. Το θέμα εδώ για παράδειγμα, δεν είναι η φυσικά η ηλικία της (πιτσιρίκα είναι), αλλά η ηλικία που λέει! Δουλευόμαστε μεταξύ μας; Η Ευρυδίκη, φαίνεται 32 ετών;

Το πρόβλημα φυσικά δεν μπορεί να είναι μόνο ένα πιθανότατο (δεν είδαμε ταυτότητα) ψέμα ηλικίας.

Ακόμα δεν έχουν αλλάξει και σπίτια, αλλά βρίσκονται σε…καλό δρόμο.

Και μη κάνετε σαν τους ψυχοπονιάρηδες που στενοχωριούνται επειδή κάποιοι χωρίζουν. Από που κι ως που όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι χωρίς παιδιά, είναι κακό; Έζησαν ότι έζησαν και συνεχίζουν. Μπορεί να είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share