Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δεν θα το πιστεύετε: Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής πήγε να πάρει... αυτόγραφο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ουρές κόσμου είχε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου!

1 Μαρτίου 2019 13:47
Δεν θα το πιστεύετε: Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής πήγε να πάρει... αυτόγραφο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ουρές κόσμου είχε η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει την εκτίμηση στο πρόσωπο του πρώην νικητή του Survivor που πλέον δηλώνει και... συγγραφέας κάνοντας μια ιδιαίτερη ανάρτηση για εκείνον στα social media.

Έτσι, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Ντάνος», ο για πολλά χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκης πόζαρε δίπλα του κι έστειλε ,ο δικό του μήνυμα:

«Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμάς δίχως καν να τους γνωρίζεις… Έτσι ένιωσα και εγώ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. (Τώρα που τον γνώρισα κατάλαβα πως δεν έπεσα ούτε στο ελάχιστο έξω…) Μου αρέσει η στάση ζωής του,η σεμνότητα και η διακριτικότητα που υπάρχει σε όλα του τα βήματα.

Μου αρέσει που στεκόταν και στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, δίχως φανφάρες και μεγάλα λόγια. Μου αρέσει που κατέθεσε σε ένα βιβλίο ,ιστορίες από τη ζωή του.

Μου αρέσει που μέσα από τις σελίδες του ‘’ΝΤΑΝΟΣ’’, βλέπουμε τη θέληση, την πίστη, την απογοήτευση, τη δύναμη, βλέπουμε κομμάτια μιας ζωής που πολλές φορές θυμίζει κομμάτια από τη δική μας.

Καλοτάξιδο φίλε και πιστεύω πως όλοι όσοι διαβάσουν το βιβλίο σου θα μείνουν με το θετικό πρόσημο που έμεινα και εγώ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share