Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λούκας Γιώρκας: Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον;

Τι είπε;

1 Μαρτίου 2019 13:46
Λούκας Γιώρκας: Ποια είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον;

Ο τραγουδιστής θεωρεί πως η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση δεν παίζει κανένα ρόλο!


Τον Λούκα Γιώρκα τον γνωρίσαμε μέσα από το X Factor το 2008 από το οποίο κατάφερε να αναδειχτεί νικητής. Έκτοτε μας έχει απασχολήσει με τα λεγόμενά του αλλά και με την προσωπική του ζωή. Στην τελευταία του συνέντευξη μίλησε σε κυπριακό κανάλι όπου αποκάλυψε ποια θεωρεί για εκείνον την ιδανική γυναίκα ενώ αναφέρθηκε στα μουσικά talents show και στην οικογένειά του.

Ο Λούκας Γιώρκας δήλωσε πως η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο θα πρέπει να πιστεύει στον Θεό και ότι θα βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος του ταιριάζει σε πολλά, ωστόσο, αυτή την περίοδο δεν έχει. Τόνισε πως η ηλικία δεν είναι εμπόδιο σε μια σχέση - άλλωστε είχε σχέση με μεγαλύτερή του - , μαγειρεύει συχνά και η σπεσιαλιτέ του είναι κολοκύθια με αυγά.

Στην ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε σε ριάλιτι, γιατί ο τρόπος που γίνονται σήμερα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με την περίοδο που ήταν ο ίδιος στο X-Factor. Είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουν αλλάξει τα ριάλιτι. Τώρα έχει στραφεί όλη η προσοχή στις καρέκλες των κριτών. Έχουμε γεμίσει νικητές ριάλιτι και δεν ξέρω ποιος είναι ποιος».

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην οικογένειά του λέγοντας πως όταν ήταν μικροί με τα αδέρφια του, που είναι όλα αγόρια έκαναν ζημιές και είχαν βάλει φωτιά στην κουζίνα του σπιτιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share