Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το πρόβλημα αλκοολισμού του πατέρα του που δεν γνώριζε κανείς!

Αποκαλύψεις από το βιβλίο του που άγγιξε πολλούς!

27 Φεβρουαρίου 2019 16:19
Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για το πρόβλημα αλκοολισμού του πατέρα του που δεν γνώριζε κανείς!

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στα γραφεία της Εκδοτικής Αθηνών για να υπογράψει τα πρώτα αντίτυπα του βιβλίου του τα οποία μόλις είχαν βγει από το τυπογραφείο.

Μια συλλεκτική έκδοση με τίτλο το όνομά με τον οποίο τον αγάπησαν οι θαυμαστές του, δηλαδή «Ντάνος», μια προσωπική αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου. Φίλοι, θαυμαστές, ακόμη και συγγενείς του από τη Σκιάθο είχαν ήδη πάρει θέση για να ξεφυλλίσουν πρώτοι μια διήγηση ζωής όπως ο ίδιος την αποκαλεί. Προσωπικές του ιστορίες που έχουν κοινές δύο λέξεις: Αγώνες και απώλειες. Διαβάστε παρακάτω...
Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr για το πώς νιώθει: «Eίναι μια πολύ σπουδαία μέρα για εμένα. Στο βιβλίο υπάρχει η δημοσίευση πραγμάτων που ήξεραν μόνο δικοί μου άνθρωποι, τα οποία δυσκολεύτηκα να διαβάσω όταν τα είδα γραμμένα. Παράλληλα όμως ανακουφίστηκα. Όσοι θέλουν να μάθουν για εμένα θα μάθουν από αυτό το βιβλίο».

Στις 156 σελίδες του ο νικητής του «Survivor» ξεκινά την απλή και περιεκτική αφήγησή του από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν οι γονείς του στη Σκιάθο, με τη μαμά του να είναι μόλις 15 ετών. Μόλις μετακόμισαν στην Αθήνα γεννήθηκε εκείνος, για να επιστρέψουν αργότερα ξανά στο νησί. Η περιγραφή του είναι αποκαλυπτική για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ειδικά όταν ο πατέρας του ατύχησε οικονομικά, κάτι που οδήγησε στον χωρισμό των γονιών του, χωρίς ωστόσο να πάρουν ποτέ διαζύγιο. Ο Ντάνος κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το πόσο άσχημα βίωσε ο πατέρας του την οικονομική καταστροφή. «Έζησα τον αλκοολισμό του πατέρα μου. Ήταν ευαίσθητος άνθρωπος, δεν ήξερε πώς να γυρίσει σπίτι με άδεια χέρια. Ακόμη και τα ποτά που έπινε τα χρωστούσε. Είχε κέφι για τη ζωή όταν ξεκινούσε για την οικογένειά του, δεν σκέφτηκε ποτέ ότι θα έφτανε να μην μπορεί να παρέχει τα βασικά».

Η έλλειψη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή στα 47 του χρόνια, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροφή του. Στο υπόλοιπο βιβλίο καταλαβαίνουμε ότι το να παλέψει για τη ζωή του ήταν μονόδρομος. Να γίνει προστάτης της οικογένειάς του, να βοηθήσει τη μητέρα και τον μικρότερο αδερφό του Χάρη. Να εγκαταλείψει το όνειρο να γίνει γιατρός, να διακόψει την πολλά υποσχόμενη καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Μέχρι να φτάσουμε στο «Survivor», ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μιλήσει για το πρώτο φλερτ στα 14 του χρόνια με μια Νορβηγίδα τουρίστρια, μέχρι αργότερα τον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής του. Θα έχει διηγηθεί τις απίστευτες περιπέτειές του στο στρατό και πώς πήρε την απόφαση για καθαρά οικονομικούς λόγους να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Γράφει, επίσης, για τον πόλεμο που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του, για τον ατυχή τραυματισμό του πριν καν ακόμη ξεκινήσουν τα αγωνίσματα και θα κλείσει με το χρέος που έχει απέναντι σε όλους αυτούς του ανθρώπους που τον αγάπησαν. Μιλά για την ευθύνη της δημοτικότητάς του. Και εξηγεί στο YOU τι εννοεί: «Ναι, νιώθω ευθύνη. Είμαι αφοσιωμένος στο να μην απογοητεύσω τον εαυτό μου πρώτα από όλα και δεύτερον να μην απογοητεύσω τους άλλους, εκείνους που πιστεύουν σε εμένα».

Πηγή: youweekly

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share