Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! - Πήρε φωτιά το αμάξι της ενώ οδηγούσε!

Άγιο είχε!

27 Φεβρουαρίου 2019 11:19
Σοκαριστικό ατύχημα για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό! - Πήρε φωτιά το αμάξι της ενώ οδηγούσε!

Ένα ατύχημα σοκ είχε πριν λίγες μέρες η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου, η Στέλλα Γιαμπουρά βίωσε ένα απίστευτο περιστατικό, αφού μια στάση για να δει την κολλητή της ήταν αυτή που την έσωσε από τα χειρότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso» και της Τεριάννας Παππά, το μοντέλο και ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητό της για 10 λεπτά, για να δει μία φίλη της που έχει κατάστημα με νυφικά στο κέντρο του Πειραιά.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στο όχημά της, το οποίο είχε παρκάρει επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, και προσπαθώντας να το βάλει μπροστά, έγινε ανάφλεξη και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Στέλλα Γιαμπουρά μίλησε στην εφημερίδα και ανέφερε: «Ευτυχώς που σταμάτησα αυτό το δεκάλεπτο για να δω τη φίλη μου και δεν ήμουν εν κινήσει. Ήμουν τυχερή» και συνεχίζει: «Από την ανάφλεξη κάηκε όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου.

Ήρθαν κάποιοι άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά με πυροσβεστήρες, αλλά δεν άνοιγε το καπό ούτε και η πόρτα. Δυστυχώς, το αυτοκινητάκι μου καταστράφηκε ολοσχερώς…».

Όπως διευκρίνισε, όταν συνέβη το περιστατικό, είχε ήδη βάλει τη ζώνη της αλλά κατάφερε να τη βγάλει, να ανοίξει τη πόρτα και να απομακρυνθεί από το φλεγόμενο όχημα.

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ από το Happy Day:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share