Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Στο εδώλιο πασίγνωστη τραγουδίστρια: Κατηγορείται για οικονομική απάτη ύψους 14,5 εκατ. ευρώ!

Τι συνέβη;

26 Φεβρουαρίου 2019 17:15
Στο εδώλιο πασίγνωστη τραγουδίστρια: Κατηγορείται για οικονομική απάτη ύψους 14,5 εκατ. ευρώ!

Να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 12 Ιουνίου κλήθηκε η Σακίρα από δικαστή δικαστηρίου της περιφέρειας της Βαρκελώνης, καθώς κατηγορείται για φερόμενη οικονομική απάτη ύψους σχεδόν 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την ισπανική δικαιοσύνη.

Το δικαστήριο της περιοχής Εσπλούγες δε Λιουμπρεγάτ έκανε «δεκτές τις διώξεις της εισαγγελίας» σε βάρος της τραγουδίστριας, ανακοίνωσε το ανώτερο δικαστήριο της Καταλονίας, περιφέρειας της βορειοανατολικής Ισπανίας όπου η τραγουδίστρια συζεί με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ.

Η ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 12 Ιουνίου στις 10.00 τοπική ώρα.

Η εισαγγελία κατηγορεί την Σακίρα ότι δεν πλήρωσε τους φόρους της στην Ισπανία για την περίοδο μεταξύ 2011 και 2014 παρότι διέμενε εκεί, σύμφωνα με την εισαγγελία. Οι διώξεις αφορούν ωστόσο μόνο την περίοδο 2012-2014, καθώς οι υποθέσεις που χρονολογούνται το 2011 έχουν ήδη παραγραφεί.

Η 42χρονη τραγουδίστρια είναι επίσημα ζευγάρι από το 2011 με τον Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Η Σακίρα μετέφερε την φορολογική της κατοικία στην Ισπανία το 2015.

Η φορολογική της κατοικία ήταν πρωτύτερα στις Μπαχάμες, αλλά εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Βαρκελώνης είχε δηλώσει πέρυσι, ότι αυτό «δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα». Είχε τονίσει ότι ο σύντροφός της Σακίρα και τα παιδιά της διέμεναν στην περιοχή της Βαρκελόνης.

Οι δικηγόροι της Σακίρα εμμένουν στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής της προερχόταν έως το 2014 από τις διεθνείς της περιοδείες και ότι δεν ζούσε περισσότερο από έξι μήνες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share