Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίγει κέντρο εμφύτευσης μαλλιών στη Μαδρίτη!

Ο Κριστιάνο δεν σταματά να επενδύει τα χρήματα που κερδίζει από το ποδόσφαιρο

26 Φεβρουαρίου 2019 16:58
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανοίγει κέντρο εμφύτευσης μαλλιών στη Μαδρίτη!

Ο Κριστιάνο δεν σταματά να επενδύει τα χρήματα που κερδίζει από το ποδόσφαιρο, αλλά η νέα του επιλογή ξαφνιάζει - Θέση μάναταζερ θα έχει η σύντροφος του Τζορτζίνα

Λίγους μήνες μετά τη φυγή από τη Μαδρίτη για το Τορίνο, κι αφού ξεμπέρδεψε (πληρώνοντας βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο) με την υπόθεση φοροδιαφυγής και την ισπανική δικαιοσύνη, ο CR7 'επιστρέφει' στην ισπανική πρωτεύουσα με ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον επενδυτικό εγχείρημα.

Μέσω του Insparya Group, της εταιρίας της οποίας είναι συνιδρυτής και η οποία ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα, ο Ρονάλντο θα εγκαινιάσει στις 18 Μαρτίου την πρώτη του κλινική εμφύτευσης μαλλιών, στην οποία θέση διευθύνοντος συμβούλου θα έχει η σύντροφος του Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στην κλινική θα εργάζονται 150 επαγγελματίες, ενώ στα 18 ειδικά δωμάτια του εξαόροφου κτιρίου θα μπορούν να γίνονται ισάριθμες εμφυτεύσεις καθημερινά με το κόστος να ξεκινά από τις 4.000 ευρώ!

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Κριστιάνο θα είναι εδώ στις 18 Μαρτίου για τα εγκαίνια της κλινικής, η οποία θα προσφέρει και ειδικά πακέτα για πολίτες άλλων χωρών (διαμονή, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή από την κλινική κατά τη διάρκεια της θεραπείας) , δήλωσε η εκπρόσωπος της εταιρίας Κάρλα Πολάνκα, ενώ ο πρόεδρος του Insparya Grup Πάουλο Ράμος συμπλήρωσε με νόημα:

«Έχουμε την τεχνογνωσία, αλλά για να ανοίξουμε κλινικές και εκτός Πορτογαλίας χρειαζόμασταν και την απαραίτητη... φήμη. Η κλινική στη Μαδρίτη θα μας δώσει την κατάλληλη ώθηση και θέλουμε το 2020 να προχωρήσουμε στη δημιουργία της επόμενης κλινικής μας».

Όσον αφορά τον... επενδυτή Ρονάλντο (που ας μην ξεχνάμε έχει και μια αλυσίδα ξενοδοχείων, τη δική του φίρμα εσωρούχων και πολλά άλλα) η εξήγηση του για την συγκεκριμένη επιλογή ήταν απλή.

«Εκτός από το ποδοσφαιρο, έχω πάθος με την υγεία, την τεχνολογία, την έρευνα κι όλα αυτά αποτελούν πεδία στα οποία θα ήθελα να επενδύσω. Κι επιθυμία μου ήταν η πρώτη κλινική, η οποία σηματοδοτεί τη διεθνή επέκταση της εταιρίας, να βρίσκεται στη Μαδρίτη μια πόλη στην οποία έχω ζήσει για πολλά χρόνια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share