Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Η Σόφη Πασχάλη ομολόγησε! "Είναι μια σχέση με εξέλιξη!"

Τι δήλωσε για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση

23 Φεβρουαρίου 2019 17:37
Η Σόφη Πασχάλη ομολόγησε!

Ντόρος έχει επικρατήσει τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από το όνομα της Σόφης Πασχάλη και του Ηλία Γκότση.

Φήμες αναφέρουν πως οι δυο πρώην παίκτες διαφορετικών σεζόν Survivor διατηρούν σχέση μεταξύ τους, αλλά κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει ποτέ γι αυτό. Κανείς, μέχρι σήμερα που το έκανε η Σόφη.
Παρά τη διαφορά ηλικίας τους, ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι…

«Είναι δύο παιδιά που κάνουν παρέα. Κάνουν και κάνουμε παρέα. Για να ξεκινήσεις να κάνεις έναν πιλότο μιας εκπομπής, δεν πρέπει με τον άνθρωπο που θα ξεκινήσεις να είσαι κοντά; Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί κάτι τέτοιο. Είναι και οι δύο ελεύθεροι και ωραία παιδιά. Έχουν και κοινά ενδιαφέροντα», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που παρόλο που ξέρει την αλήθεια… δεν την αποκάλυψε στους συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Τι είπε όμως η ίδια η Σόφη Πασχάλη στην Φωτεινή Πετρογιάννη; Οι δυο τους έκαναν ένα γύρισμα στο Καρουζέλ και η δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για αυτό τον φημολογούμενο έρωτα. «Με τον Ηλία Γκότση αν είμαστε ζευγάρι… Τι θα σκεφτείς τώρα εσύ στα bubbles… Εγώ θα σου πω όχι, εσύ δεν ξέρω τι θα πεις.»

«Όχι, όχι; Ή όχι για την τιμή των όπλων;» επέμεινε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Θα σου πω ότι είναι μια πολύ όμορφη σχέση σε εξέλιξη. Σου αρέσει αυτό;», είπε η Σόφη Πασχάλη και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share