Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μιμή Ντενίση: Αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει να βλέπει!

Η κόντρα και οι απίστευτες δηλώσεις!

22 Φεβρουαρίου 2019 17:34
Μιμή Ντενίση: Αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει να βλέπει!

Tα χρόνια που θα ακολουθήσουν η Μιμή Ντενίση θα ρισκάρει και θα οργανώσει τα μεγαλεπήβολα σχέδιά της. Κάνει επιτυχία στην τηλεόραση με τα σίριαλ «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα» και «Οι Φρουροί της Αχαΐας».

Υπενοικιάζει το 2000 το θέατρο «Ιλίσια», όταν ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Νόνικα Γαληνέα σταματούν να ανεβάζουν εκεί τις παραγωγές τους. Ένα κάδρο της Γαληνέα που θα φύγει από το φουαγιέ −και θα τοποθετηθεί σε άλλη πλευρά χρόνια αργότερα− θα σταθεί η αφορμή για να μη μιλήσουν ποτέ ξανά οι δύο κυρίες.

Αυτά ψιθυρίζονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Άλλοι βέβαια υποστηρίζουν ότι ο λόγος ήταν ο τρόπος της υπενοικίασης του θεάτρου. Η Γαληνέα δεν είχε πρόθεση να αφήσει αυτό το θέατρο. Θα πει χρόνια αργότερα ερωτώμενη από δημοσιογράφους: «Εκεί σε αυτό το θέατρο δεν θα πήγαινα ξανά ποτέ». Οι δημοσιογράφοι θα της ζητήσουν αρκετά χρόνια αργότερα να σχολιάσει και μία δήλωση της Μιμής. Με τρόπο επιδεικτικό εκείνη θα απαντήσει: «Δεν τη γνωρίζω την κυρία».

Ο θίασος Ντενίση μεγαλουργεί. Ανεβάζει «Άννα Καρένινα», «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα», «Βίκτωρ Βικτώρια», «Θεοδώρα, η αγία των φτωχών». Τα πανάκριβα σκηνικά, τα ραμμένα με κάθε λεπτομέρεια φορέματα, ο πλούτος της παραγωγής, δεν έχουν προηγούμενο. Μεταφράζει, γράφει, σκηνοθετεί, πρωταγωνιστεί. Ταξιδεύει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, φέρνει τους καλύτερους συντελεστές από όλον τον πλανήτη. Οι ανταγωνιστές θα την κατηγορήσουν ότι φέρνει θεατές με πούλμαν. Δεν είναι ψέμα. Αλλά την τακτική της θα ακολουθήσουν χρόνια αργότερα και άλλοι θεατρικοί επιχειρηματίες. «Εγώ θέλω να είναι από κάτω η γιαγιά με το τσεμπέρι και δίπλα ο καθηγητής πανεπιστημίου. Από μικρή έλεγα ότι δύναμή μου θέλω να είναι ο κόσμος» θα πει σε συνέντευξή της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share