Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δείτε πως είναι τα παιδιά απο την αξέχαστη σειρά ''Το Νησί'' 9 χρόνια μετά!

Μεγάλωσαν και δεν τα ανγνωρίσαμε!

22 Φεβρουαρίου 2019 16:54
Δείτε πως είναι τα παιδιά απο την αξέχαστη σειρά ''Το Νησί'' 9 χρόνια μετά!

Η σειρά ''Το Νησί΄'' κράτησε πολλοί κόσμο στο σπίτι όταν προβαλόταν στο ΜEGA. Ήταν μια ωραία παραγώγη με εξαιρετικούς ηθοποιούς όπως: O Στέλιος Μάινας, η Κατερίνα Λέχου. Βέβαια και η οι μικροί πρωταγωνιστές μας έχουν μείνει αξέχαστοι μερ τις ερμηνίες τους! Παιδιά τα οποία πήραν το τηλεοπτικό τους βάπτισμα δίπλα στον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και μια σειρά εξαιρετικών ηθοποιών.

Σήμερα οι μικροί πρωταγωνιστές έχουν πια ενηλικιωθεί και είναι φανερα αλλαγμένοι:

Αναστασία Τσιλιμπίου

Η Αναστασία Τσιλιμπίου σε ηλικία 12 ετών κλήθηκε να υποδυθεί τη Μαρία, κόρη της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα.
Σήμερα, 9 χρόνια μετά, συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική, κάνοντας μάλιστα καριέρα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσιλιμπίου συμμετείχε στην Τουρκική σειρά «Κιοσέμ: Η σουλτάνα». Εχει συμμετάσχει επίσης σε πολλά ελληνικά σήριαλ αλλά και στην ταινία «Μαζί τα φάγαμε».



Ιφιγένεια Τζόλα

Η Ιφιγένεια Τζόλα σε ηλικία 9 ετών κλήθηκε να υποδυθεί την Αννα, την μικρότερη κόρη της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα. Και η Ιφιγένεια ασχολείται ακόμα με την υποκριτική έχοντας στο ενεργητικό της την ελληνοφιλανδικής παραγωγής ταινία «Περιπέτεια στο Αιγαίο».



Ρενέ Τζόλα

Η πραγματική αδελφή της Ιφιγένιας Τζόλα, Ρενέ, έπαιζε επίσης στο Νησί, υποδυόμενη τη μικρή Φωτεινή.
Και φυσικά και εκείνη ασχολήθηκε ξανά με την υποκριτική, σπουδάζοντας ταυτόχρονα στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών. Ομως τώρα φαίνεται ότι την έχει κερδίσει μια άλλη μεγάλη αγάπη: Τα ταξίδια και ατα αεροπλάνα! Η Ρενέ εργάζεται πλέον ως αεροσυνοδός.

Πριν αρχίσει να πετάει, όμως, είχε πάρει μέρος στην ταινία «stop bullying» 2015, το 2011 συμμετείχε σε ταινία μικρού μήκους για το νοσοκομείο «Παίδων» που αφορούσε την σωστή αντιμετώπιση των εφήβων και το 2017 πήρα μέρος στην Γερμανική ταινία «Bunch Dengler».

Μάνος Τσαγκαράκης

Το πιο γνωστό από τα παιδιά του Νησιού, ο μικρός Δημήτρης, κατά κόσμον Μάνας Τσαγκαράκης ενηλικιώθηκε πρόσφατα και χωρίς να απορρίπτει την υποκριτική, σκεφτόταν πάντα και άλλους επαγγελματικούς δρόμους. Είχε πει σε συνέντευξή του για το τι θέλει να κάνει μεγαλώνοντας: «Δεν έχω αποφασίσει, αλλά τείνω προς τη ναυτιλία. Θα ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών. Στον Πειραιά ζουν η γιαγιά μου και ο παππούς μου, αλλά και το επάγγελμα του ηθοποιού το έχω στην άκρη του μυαλού μου. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω σε Δραματική Σχολή. Στο μέλλον θα δούμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share