Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο για τον Πάνο Αργιανίδη!

Οι τραγικές στιγμές του πρώην παίκτη του Survivor!

20 Φεβρουαρίου 2019 09:30
Μεγάλη μάχη με τον καρκίνο για τον Πάνο Αργιανίδη!

Αποκάλυψη που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα! Πρώην - πολύ αγαπημένος - παίκτης του Survivor 1 διεγνώσθη με καρκίνο.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, στον ALPHA, σήμερα θα βρεθεί ο συγκεκριμένος και θα μιλήσει πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει. Ήταν ένας από τους παίκτες της ομάδας των μαχητών που μονοπώλησε πολύ το ενδιαφέρον για την συμπεριφορά του αλλά και για τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα!


Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη, τον μάνατζερ της καρδιάς μας, ο οποίος σήμερα θα σταθεί απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και θα μιλήσει πρώτη φορά για το πως αισθάνθηκε όταν ο γιατρός του ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο, για το πως διαχειρίστηκε όλη αυτή την κατάσταση, για το ότι κοιμόταν συνέχεια για να μην αισθάνεται πόνο. Μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής.

Δείτε όλα όσα θα συμβούν στο παρακάτω βίντεο:


Πάνος Αργιανίδης: Άλλος άνθρωπος! Δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη του Survivor!

Τον Πάνο Αργιανίδη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Survivor, με το ψευδώνυμο Manager Ράγκμπι.

Δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή του o Πάνος, είναι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος.

Ο Πάνος Αργιανίδης, σήμερα, δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα τον παίκτη που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Επιθυμεί πλέον να βγάλει και την sexy πλευρά του προς τα έξω. Ο μάνατζερ ράγκμπι είναι σήμερα φουλ γυμνασμένος, με φουσκωτούς μυς και εντυπωσιακό όγκο.

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είναι πολύ... αποκαλυπτική.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share